بررسی تغییرمکان تونل های MRT سنگاپور بر اثر گودبرداری عمیق در مجاورت آنها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC01_155
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 820
نویسندگان
استادیار دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
استاد دانشکده فنی مهندسی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
چکیده
گودبرداری های عمیق به خصوص در مناطق شهری به دلیل نزدیکی آنها به ساختمان های مجاور و تونل های موجود دارای اهمیت ویژه ای از نظر پایداری موضعی سازه های مجاور می باشند و لازم است جهت کنترل مسئله،اثر متقابل این سازه ها بر یکدیگر در نظر گرفته شود. امروزه با گسترش فضاهای شهری و افزایش خطوط مترو و فضاهای زیرزمینی و همچنین لزوم به اجرای گودهای عمیق در فضاهای محدود شهری به منظور احداثساختمان های بلند مرتبه و استفاده مناسب از فضاهای زیرزمینی، بررسی اندرکنش گودهای عمیق و تونل های مجاور آنها دارای اهمیت ویژه ای می باشد. از آنجاییکه در طول اجرای گود در مجاورت تونل ها امکان توقف بهرهبرداری از تونل وجود ندارد و تونل ها باید با ظرفیت کامل و به صورت شبانه روزی سرویس دهی کنند، بنابراین باید اقدامات و پیش بینی های لازم در جهت پیشگیری از تغییر مکان و تغییر شکل بیش از حد مجاز تونل، و حصول اطمینان از ایمنی تونل انجام گیرد. از این رو بررسی تغییر شکل و تغییر مکان تونل و تعیین نیروهایاضافی وارد بر پوشش تونل ناشی از حفاری گود، برای اطمینان از ایمنی تونل اهمیت پیدا می کند. در این پژوهش با استفاده از نرم افزار اجزای محدودTNO DIANAبه بررسی این موضوع در پرژه احداث بیمارستانی در سنگاپور پرداخته شده است. در پایان مشاهده می شود که تطابق خوبی بین نتایج حاصله از مدلسازی عددی و مشاهدات میدانی وجود داردکلیدواژه ها
تونل، گود عمیق، تغییر مکان , TNO DIANAمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.