بررسی تطبیقی ویژگی های کالبدی محورهای پیاده شهری تبریز (نمونه موردی، پیاده راه تربیت، سنگ فرش و مقصودیه)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC01_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2288
نویسندگان
استاد دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
پیاده راهها قسمتی از فضاهای شهری هستند که به دلیل دارا بودن برخی ظرفیت های خاص، در تمام یا بخشی از ساعات شبانه روز کاملاً بر روی حرکت سواره بسته شده و به طور کامل به حرکت عابران پیاده اختصاص مییابند. به همین دلیل،پیاده راهها به عنوان عناصری خاطره انگیز و هویت بخش در شهرهای امروزی شناخته می شوند. لذا مسیر های پیاده باید از مطلوبیت کافی برای خرید و گردش و جذب استفاده کنندگان آن گروههای مختلف باشد. مقاله حاضر برآن است تا در مقایسه ای تطبیقی، میزان مطلوبیت پیاده راه های تبریز ( سه پیاده راه تربیت وسنگ فرش و پیاده گذر مقصودیه تبریز) را از لحاظویژگی های کالبدی مورد بررسی و مقایسه قرار دهد. اهمیت این موضوع بیشتر از آن روست که با مقایسه میزان مطلوبیت و سنجه های تأثیر بر آن، علاوه بر شناخت عوامل مهم مطلوبیت از دید استفاده کنندگان، می توان به جهت گیری های آتی در طراحی فضاهای پیاده کمک نمود. این مطالعه از نوع توصیفی-تحلیلی است. هدف از ارائه این مقاله بررسی کیفیت کالبدی فضایی پیاده راه های شهر تبریز می باشد تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف پیاده راه های مورد مطالعه از فرصت های موجود نهایت استفاده به عمل آید.کلیدواژه ها
ویژگی های کالبدی، محور های پیاده، پیاده راه تربیت، پیاده راه مقصودیه، سنگ فرش ولیعصر تبریزمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.