مدیریت و ساماندهی پایانههای بندری بااستفاده از روش تاپسیس
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی عمران و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: NCCEE01_216
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 543
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران–مهندسی و مدیریتساخت-دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
دکترای مهندسی عمران دانشیار
چکیده
مکانیابی محل احداث بندر و جانمایی سازههای داخل آن علاوه بر تخصص علمی، نیازمند تجربه و هنر مهندسی است. مکانیابی سازههای داخل بندر تابع عوامل اقتصادی، اجتماعی و فنی مختلفی است. مبانی اصلی انجام این پژوهش بررسی عوامل تاثیرگذار بر جانمایی سازههای بندر و بررسی 9 بندر از لحاظ جانمایی به وسیله topsis میباشد. سازههای بندری باید طوری طراحی شوند که اهداف زیر برآورده شوند: به جریان آمدوشد در بندر کمک بشود و تسهیل گردد، ایمنی افراد و کالاها اطمینانبخش باشد، بهترین شرایط کار برای کارکنان بهرهبرداری موجود باشد و سهولت حرکت و عبور برای کشتیها در شرایط ایمنی باید رعایت شده باشد. مسائل فوق ایجاب میکند که سازههای داخل بندر به طور صحیح طرحریزی شوند. در طرح و احداث سازههای بندر و تأسیسات آن نباید تصور کرد که توجه به مسائل معماری و هنری زاید است بلکه باید در انتخاب فرمها و رنگها رعایت زیبایی بشود و مخصوص ا به فضاهای سبز و مشجر باید توجه داشت. وجود این فضاها برای انسانی کردن محیط بندر لازم است. در احداث سازههای بندرها چون نمیتوان آمدوشد را برای آتیه دور پیشبینی کرد، قاعده کلی و اساسی اینکه طرح بندر به صورتی تکمیل شود که امکانات عدیدهای از لحاظ توسعه موجود باشد و اجرای طرحهای توسعه به سهولت و بدون توقف آمدوشد در بندر عملی شود. با توجه به موارد فوق در مقاله حاضر ضمن بررسی تعدادی از بنادر کشور از نظرجانمایی و با استفاده از نرمافزار topsis این بنادر از نظر عملکرد بهینه با یکدیگر مقایسه شدهاند.کلیدواژه ها
ToPSIS ، طرح جامع بندر، لنگرگاه، طراحی سیستاتیکمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.