رابطه بین الگوهای ارتباطی خانواده با خود پنداره در دانش آموزان دبیرستانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: MPCONF01_115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 645
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران
چکیده
هدف پژوهش حاضر پیش بینی خودپنداره بر اساس الگوهای ارتباطی خانواده بعد گفت و شنود و همنوایی در دانش آموزان دبیرستانی می باشد . بدین منظور،در قالب طرح پژوهشی از نوع رگرسیون 071 نفر از دانش آموزان دختر دوره متوسطه منطقه یک شهر تهران در سال تحصیلی 20 -29 با روش خوشه ای چندمرحله ای تصادفی انتخاب شدند و به پرسشنامه های الگوهای ارتباطی خانواده ریچی و فیتز پاتریک 0221 و خود پنداره کمارساراسوت 0290 پاسخ دادند. برای بررسی پایایی این ابزارها ازآلفای کرونباخ و برای بررسی روایی از روش تحلیل عامل استفاده شد که هر دو پرسشنامه پایایی و روایی خوبی را نشان می داد . یافته ها با استفاده از روش تحلیل رگرسیون بررسی شده است. نتایج تحلیل آماری یافته ها نشان داد که بین خودپنداره و الگوی ارتباطی خانواده همبستگی وجود دارد sig< 0.05 و این دومتغیر رابطه معناداری با یکدیگر دارندکلیدواژه ها
پیش بینی ، خود پنداره ، الگوهای ارتباطی، گفت و شنود، همنواییمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.