بررسی و ارزیابی سیستم خورشیدی در ایستگاه مخابراتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش ملی تولید و بهره برداری از انرژی های نو سازگار با محیط زیست
- کد COI اختصاصی: KRMS01_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 720
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، گروه برق،قدرت، کرمان، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، گروه برق،قدرت، کرمان، ایران
چکیده
در این پژوهش استفاده از انرژی خورشیدی در ایستگاههای مخابراتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. همچنین به ایستگاه مخابراتی بیدخیری واقع در شهرستان سیرجان استان کرمان که بزرگترین ایستگاه مخابراتی خورشیدی کشور میباشد اشاره شده است. بر اساس قرارداد سنتو ارتباط مخابراتی آنالوگ بین کشورهای حوزه غرب و شرق ایران در دهه 40 چندین ایستگاه مخابراتی در استان کرمان راه اندازی گردیده است.ایستگاه مخابراتی بیدخیری سیرجان واقع در فاصله 120 کیلومتری کرمان و60 کیلومتری سیرجان میباشد، که به دلیل دور بودن از شبکه برق سراسری و مقرون به صرفه نبودن هزینه انتقال برق به آن با استفاده از دو دستگاه دیزل ژنراتور راه اندازی گردیده است. در دهه 70 طرح استفاده از انرژی خورشیدی بررسی شد و پس از تصویب به مرحله اجرا درآمد. در حالت کلی تغذیه این ایستگاه در مرحله اول توسط دیزل ژنراتورها و سپس با استفاده از سیستم خورشیدی و دیزل ژنراتور و درمرحله آخر با استفاده از شبکه برق سراسری وسیستم خورشیدی و دیزل ژنراتور به صورت مکمل یکدیگر تأمین شد که در این پژوهش به ارزیابی وبررسی میزان صرفه جویی های صورت گرفته در اجرای این پروژه اشاره خواهیم کرد که از مزایای زیادی که مهمترین آن حفظ محیط زیست بود ، برخوردار میباشد.کلیدواژه ها
انرژی خورشیدی ، دیزل ژنراتور ، ایستگاه خورشیدی مخابراتی بیدخیری سیرجانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.