مقایسه روشهای مختلف تحلیل پوش اور در تخمین جابجایی نسبی سازه های بتنی قاب دیوار
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_340
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 711
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران زلزله دانشگاه تبریز
دانشیار دانشکده عمران دانشگاه تبریز
چکیده
روش های تحلیل استاتیکی غیرخطی (پوش اور) به دلیل سادگی، سرعت انجام و سهولت تفسیر نتایج، در مقایسه با روشهای تحلیل دینامیکی غیرخطی، به سرعت توسعه یافته اند. در یک دهه گذشته روشهای نوینی به منظور بهبود عملکرد تحلیل های پوش اور سنتی ارائه شده است که اثر مودهای بالاتر و تغییرات مشخصات مودال سازه درطول بارگذاری را نیز در نظر می گیرند. این روشها به عنوان روش پوشاور بهنگام شونده درسال های اخیر گسترش یافته اند. در این روشها الگوهای بارگذاری در هر مرحله با توجه به خصوصیات دینامیکی غیرالاستیک بهنگام می شوند . در این تحقیق سه مدل قاب بتنی با دیوار برشی انتخاب گردیده و روش های پوش اور بهنگام شونده SSAP و DAP و همچنین روش توزیع بار مثلثی بر روی آنها مورد بررسی قرار گرفته اند. جابجایی نسبی طبقات هر یک از مدلها با استفاده از این روش ها برآورد شده و دقت آنها با استناد به روش دقیق دینامیکی غیرخطی تعیین گردیده است. برای این منظور از 3 رکورد زلزله نزدیک گسل استفاده شده است. نتایج نشان دهنده دقت خوب روش DAP در برآورد جابجایی نسبی طبقات سازه های 6 و 9 طبقه و همچنین دقت خوب روش SSAP در برآورد جابجایی طبقات سازه 3 طبقه می باشد . نتایج بدست آمده از روش پوش اور سنتی با الگوی بار مثلثی نیز به عنوان یک روش آیین نامه ای، دقت قابل قبولی را نشان میدهد.کلیدواژه ها
تحلیل پوش اور بونگام شونده ، سازه بتنی ، ترکیب مودهامقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.