توسعه مدیریت دانش در سازمانهای دولتی ایران(مورد مطالعه وزارت نفت ایران)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMEI01_505
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 444
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا یگانه خواه

کارشناس ارشد علوم تربیتی مدرس دانشگاه پیام نور شوش دانیال

شکرالله کریمی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی کارمند دانشگاه پیام نور شوش دانیال

سید حسن فاضلی

کارشناس ارشد ادبیات کارمند پیام نور شوش

چکیده

جستجوی یک چارچوب مناسب برای توسعه مدیریت دانش بر مبنای ادبیات نظری می تواند اقدامی شایان توجه به توسهه مدیریت دانش در سازمانهای دولتی باشد. در این میان مدل کانگ و پاندیا که در سه بعهد فرایندیای دانش و بعد مردم و فرهنگ سازمانی و بعد فن آوری تبیین شده است مورد بررسی قرار می گیرد . لذا این په ویش به کمک روش میدانی و کتابخانه ای سعی دارد توسعه مدیریت دانش را در سازمانهای دولتی(مطالعه موردی صنعت نفت)مورد بررسی قرار دید. لذابا این هدف کلی و اهداف فرعی بررسی بلوغ دانش در سازمانهای دولتی و تبیین نقش و مفهوم مدیریت دانش در بهبود کارایی و ارائه روند فرایند نظام مدیریت دانش در سازمانهای دولتی محقق کار خود را شروع کرد. دراین بین محقق با بیان فرضیه یایی و آزمون آنها با توزیع پرسشنامه و تجزیه و تحلیل آنها نتیجه گرفته اجرای مدل کانگ پایدیا موجب توسعه مدیریت دانش در سازمانهای دولتی خواید شد. از این رو مدیریت دانش نیازمند رهبری مدون است. این مقاله پیشنهاد مینماید در خصوص توسعه مدیریت دانش به عنوان یک استراتژی شغلی تنها وقتی به نتیجه نهایی خواید رسید که نیازیهای اساسی آن تأمین شده باشند. پس باید ایجاد سازمانی برای سازماندیی مجدد – توجه بهه توانائیهای کارکنان – توجه به سازوکار یای مبادله اطلاعاتع توجه به انگیزه یای کارکنان و بهره برداری مؤثر ازفن آوری اطلاعات مد نظر قرار گیرد.

کلیدواژه ها

دانش، مدیریت دانش، توسعه مدیریت دانش، سازمانهای دولتی، وزارت نفت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.