بررسی وضعیت موجود و مطلوب میزان کاربست مولفه های مدیریت تغییر فرانوگرا ( مطالعه موردی:وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMEI01_163
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 765
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مستانه غنجی

دانشجوی دکتری ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران

محمد چیذری

استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران

حسن صدیقی

دانشیار گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران

علی ربیعی

دانشیار دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

ازجمله نظریه های جدید که در پاسخ به کاستی های نظریه سنتی و مدرن مدیریت و درپاسخگویی به نیازهای فزاینده و درحال تغییر سازمانها و جامعه مطرح شده است، نظریه مدیریت تغییر فرانوگرا است. در این پژوهش میزان کاربست مولفه های مدیریت تغییر فرانوگرا در مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دو وضعیت موجود و مطلوب مورد مطالعه قرار گرفته است.در بسیاری از متون مربوطه و بررسی ادبیات موضوعی مدیریت تغییر فرانوگرا این مولفه ها در قالب عبارات خلاقیت و ابتکار ، ترغیب رهبری برمبنای تئوری هایرهبر خدمتگزار ، هم آفرینی و مدیریت برمینای شبکه ، خودکنترلی و سازماندهی فعال مطرح شده است. روش مورد استفاده جهت انجام این پژوهش روش توصیفی – پیمایشی و جامعه آماری این پژوهش کلیه مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درسطوح عالی میانی و اجرایی در سال 1393 بوده است. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون های آماری t تک متغیره و t2 هتینگ استفاده شد.نتایج حاصل نشان داد که براساس tمشاهده شده، کلیه مولفه ها در وضعیت موجود کمتر از سطح متوسط و در وضعیت مطلوب بیشتراز سطح متوسط هستند. درضمن نتایج ازمون t هتلینگ نشان داد که در وضعیت موجود میزان کاربست مولفه سازماندهی فعال از همه بیشتر و میزان کاربست مولفه خلاقیت از همه کمتر بوده است، در حالی که ازمودنی ها میزان مطلوبیت مولفه خودکنترلی را بیش از سایر مولفه ها ارزیابی کرده اند. به طور کلی نتایج گویای این است که مدیریت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر به میزان اندکی از این مولفه ها برخوردار بوده است و با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد.

کلیدواژه ها

مدیریت تغییر فرانوگرا، وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، مدیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.