بهبود مصرف انرژی در الگوریتم Emergency Data GTS

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF01_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 459
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین رویت

کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد یزد، استان یزد،

فضل الله ادیب نیا

استادیار، کامپیوتر، عضو هیئت علمی دانشگاه یزد، استان یزد،

سیما عمادی

استادیار، کامپیوتر، عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد یزد، استان یزد،

چکیده

یک شبکه حسگر بیسیم مجموعهای است متشکل از تعداد زیادی گره حسگر که با استفاده از فرستنده رادیوییشان که میتوانند دادههایی را که حس کردهاند به هماهنگکننده اصلی منتقل نمایند. در این مقاله الگوریتمی معرفی میگردد که از الگوریتم Emergency Data GTS ، کهدادهها را بصورت دو حالت عادی و ضروری ارسال مینماید ، سر چشمه میگیرد . الگوریتم EDG دارای فیلدی بنام Emergency data میباشد . که در حالت عادی، حسگر برای ارسال داده خود، فیلد ED را برابر عدد صفر قرار داده و در حالت ضروری فیلد ED برابر عدد یک قرار می- گیرد . در حالتی که فیلد ED یک باشد، داده ضروری محسوب و بسرعت پاسخ خود را از هماهنگکننده دریافت مینماید . الگوریتم EDG دارای معایبی می باشد که هرگاه حسگری بخواهد پاسخ خود را سریع دریافت نماید ، فیلد ED را به دلخواه و بدون شرایط داده ضروری یک مینماید،که باعث شده در شرایط بحرانی و هنگامی که شبکه شرایط ضروری دارد ، ترافیک شبکه افزایش یافته و موجب افزایش مصرف انرژی درگره هایسرخوشه شبکه میگردد، الگوریتم بهبود یافته با انجام اولویتبندی در محدوه گرههای سرخوشه سطح اول، میتواند دادههای ضروری یک محدوده شبکه حسگری را شناسایی و از افزایش انرژی جلوگیری نمود. در این مقاله مصرف انرژی در محدوده سرخوشههای سطح دوم با روش الگوریتم EDG مقایسه گردیده است

کلیدواژه ها

شبکه حسگر بیسیم ، بهبود مصرف انرژی ، الگوریتم GTS Emergence Data ، استاندارد IEEE 70501208

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.