مدلسازی شناختی تاثیر آگاهی و مشورت در رسیدن به رشد و بلوغ اجتماعی با نرم فزار شبیه ساز NetLogo
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF01_092
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 859
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، گروه مهندسی کامپیوتر ، بندرگز، ایران
دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
چکیده
در این پژوهش تلاش شده است که با استفاده از یکی از ابزارهای شبیه سازی، جامعه ای مصنوعی ایجاد شود که در آن عامل ها درفعالیت محیطی خود،آگاهی و تجربیاتی را که کسب نموده و یا به دست آورده اند را با اجرای راهبردهای مختلف به یکدیگر انتقالدهند .بدین ترتیب از تجربیات حاصل شده توسط خود و یا دیگران در بهره برداری از منابع محیط استفاده کنند. سپس به بررسی تاثیراین عامل در رسیدن به رشد و بلوغ اجتماعی پرداخته می شود. شاخص های همکاری اجتماعی، رغبت اجتماعی و شکایتاجتماعی در جهت بررسی میزان اثر بخشی اجرای راهبردهای مختلف انتقال آگاهی و تجربه بین عامل ها در رشد اجتماعی جامعهمصنوعی مدنظر قرار گرفته است. با تعیین شاخص های فوق الذکر، جامعه مصنوعی به گونه ای شبیه سازی شد که در آن عامل ها ضمن کسب تجربه و استفاده از آن، تجربیات خود را به یکدیگر منتقل کنند .در جامعه ایجاد شده، امکان اجرای راهبردهای مختلفانتقال تجربه بین عامل ها طراحی و پیاده سازی شد تا بدین ترتیب تاثیر اجرای هر کدام از راهبردها مورد ارزیابی قرار گیرد .با اجرایهر آزمایش، داده های حاصله اندازه گیری و ثبت شد و در نهایت یافته ها با یکدیگر مقایسه گردیدند. به منظور شبیه سازی و ایجاد جامعه مصنوعی، مدلی از مجموعه مدل های کتابخانه ای نرم افزارNetLogo انتخاب شدکلیدواژه ها
جامعه مصنوعی ، مدلسازی شناختی ، مدل شناختی آگاهی، بلوغ اجتماعی، راهبرد انتقال آگاهیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.