طراحی سیستم چند عامله دستیارخرید هوشمند
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF01_090
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 663
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز، گروه مهندسی کامپیوتر ، بندرگز، ایران
چکیده
بسیاری از سیستم های تجاری اولیه، عامل را برای جستجو هدف مورد استفاده قرار دادند. در این سیستم ها عامل های منفرد به مراکز معینی متصل می شدند، اطلاعات لازم را جمع آوری می کردند و در نهایت به نزد کاربر درخواست کننده بر می گشتند. بنابراینهوش مصنوعی مطالعه در مورد طراحی و پیاده سازی عامل های منطقی مصنوعی می باشد. اما عامل ها به ندرت پیش می آید که یک سیستم مستقل باشند. در بسیاری از موارد یک عامل با سایر عامل ها به روشهای مختلفی در تعامل می باشد. چنین سیستمی کهشامل گروهی از عامل ها است که با هم در ارتباط هستند، سیستم چند عامله نامیده می شود. با افزایش توجه به محاسبات توزیعشده و علاقه به استفاده از تکنیک های هوش مصنوعی در محاسبات توزیع شده، شاخه ی جدیدی از هوش مصنوعی به نام هوش مصنوعی توزیع شده شکل گرفته است. هوش مصنوعی توزیع شده را می توان اشتراک دو حوزه محاسبات توزیع شده و هوشمصنوعی دانست. هوش مصنوعی توزیع شده، دارای دو حوزه تحقیقاتی است: حل مسئله توزیع شده و سیستم های چندعامله. در اینمقاله ضمن معرفی سیستم های چند عامله و مقایسه ویژگیهای آن با سیستم تک عامله، ساختار و معماری ها سیستم های چند عامله و شیوه های ارتباط بین عامل ها بررسی شد. در این مقاله یک نمونه موردی سیستم چند عامله دستیارخرید با بیان ساختار، معماری و شیوه ارتباط عامل ها معرفی گردید..کلیدواژه ها
هوش مصنوعی توزیع شده، سیستم های توزیع شده، سیستم های چند عامله، سیستم هوشمند دستیارخریدمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.