مخاطرات تونل سازی در حفر تونل های شهری مشهد مقدس

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی علوم زمین و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ESUD01_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1053
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا دنیوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ دانشگاه امیرکبیر تهران

کوروش شهریار

استاد دانشکده معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

حسین میرمحرابی

معاون فنی خط ۲ قطارشهری مشهد

چکیده

در پی رشد جمعیت در کلان شهرها و نیاز به زیر ساخت های شهری به منظور حمل و نقل ، انتغال انرژی ، دفع فاضلابهای شهری و غیره و با عنایت به کمبود فضا در شهرها، تونل یکی از بهترین گزینهها جهت رفع این نیاز می باشد. تونل ها علاوه بر موارد گفته شده، می توانند دارای کاربردهای متعدد دیگری از جمله به عنوان پناهگاه در برابر حوادث طبیعی و سیاسی باشند. ورود ناآگاهانه به عرصهتونل سازی موانعی تحت عنوان مخاطرات تونل سازی را سبب شده ، که مسبب تلفات جانی و مالی قابلی هستند. آگاهی از این مخاطرات و شدت و ضعف آنها مقدمه ای لازم جهت بهینه سازی شرایط ، مدیریت مخاطرات و پیشگیری از تلف شدن سرمایه ها در هر پروژه می باشد.در تحقیق زیر مخاطرات تونل سازی در دشت مشهد با توجه به تجربه احداث خطوط 1 و 2 قطار شهری بررسی شده است. و نهایتا یک مدل کلی از مخاطرات تونلسازی دشت مشهد به علاقه مندان ارائه شده است

کلیدواژه ها

تونل شهری، مخاطرات تونلسازی، مدیریت مخاطرات، قطار شهری مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.