تأثیر آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT بر اثر بخشی و کارآیی کارمندان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
- کد COI اختصاصی: ACONF01_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 792
نویسندگان
کارشناسی ارشد تربیت بدنی، دبیر تربیت بدنی آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی
کارشنانی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، کارشناس مسئول امور فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجند
استادیار گروه صنایع، داشکده صنایع و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی بیرجند
چکیده
با توجه به قابلیت فراگیر و گستره پوششی اینترنت و انواع کارکردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در زمینههای مختلف، استفاده از این فناوری برای فراگیری دانش و مهارت، به ضرورتی اجتناب ناپذیر در حوزه آموزش و پژوهشتبدیل شده است. هدف از تحقیق حاضر بررسی تأثیر آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اثربخشی و کارآیی کارمندان ادارات ورزش و جوانان استان خراسان جنوبی است. تحقیق حاضر توصیفی و از نوع همبستگی میباشد.جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارمندان ادارات ورزش وجوانان استان خراسان جنوبی بود) 051 نفر( از این تعداد 01 نفر به شکل هدفمند انتخاب و به صورت تصادفی در دوگروه کنترل و آزمایش قرار داده شدند. ابزار تحقیق دوپرسشنامه کارآیی و اثربخشی بود که روایی آن توسط چند تن از اساتید و صاحب نظران و پایایی آن ها بوسیله = ٪ ضریب آلفای کرونباخ به ترتیب 01 α و ٪05 = α مورد تأیید قرار گرفت. نتایج نشان داد که در ادارات ورزش وجوانان مؤلفه آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کارآیی ) 50 =df=2F 1/ و 110 (p< و 46/ اثربخشی) 64 =df=2F 1/ و 110 (p< کارکنان تأثیر معناداری داشته است. بر اساس یافته های تحقیق حاضر تمرکز بر فناوری اطلاعات و ارتباطات و دوره های آموزشی موجبات بهبود بهره وری ادارات ورزش و جوانان در دو بخش کارآیی و اثربخشی را فراهم خواهد کرد.کلیدواژه ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات، کارآیی، اثربخشی، ادارات ورزش و جوانانمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.