بررسی عوامل موثر بر بهرهوری نیروی انسانی و تاثیر آن بر پیشرفت پروژه با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم ها مطالعه موردی : شرکت تولید ، بهره برداری و تعمیرات سد و نیروگاه شهید عباسپور

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: ACONF01_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1382
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لزیم علیپور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، پردیس دانشگاه خوارزمی،

محمدعلی سبحان اللهی

دانشیار مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی

نسیم غنبرطهرانی

استادیار مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی

وحید یوسفی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی،

چکیده

امروزه موضوع بهره وری نیروی انسانی یکی از دغدغه های اصلی سازمان ها، پروزه ها و هر کسب و کاری که انسان به نوعی در آن نقشی ایفا می کند، می باشد. وجود عوامل مختلف و تاثیر گذار بر بهره وری نیروی انسانی، بازخوردها وتاثیرات این عوامل بر یکدیگر باعث به وجود آمدن یک شبکه از روابط علی و معلولی پیچیده شده که بهره وری نیروی انسانی را نیز در دل خود جای داده است. در این مقاله سعی شده تا با مطالعه و بررسی ادبیات موضوع و مصاحبه نیمهساختاریافته با خبرگان ابتدا عوامل تاثیر گذار بر بهره وری نیروی انسانی شناسایی و سپس با استفاده از رویکرد پویاییشناسی سیستم ها روابط علی و معلولی بین این عوامل مشخص گردد و در ادامه روابط علی و معلولی عوامل تاثیرگذار بر بهره وری نیروی انسانی و تاثیر آن بر پیشرفت پروژه در قالب یک مدل علی و معلولی ارائه شده است. مدل علی و معلولیذکر شده می تواند عوامل موثر بر بهره وری نیروی انسانی و تاثیر آن بر پیشرفت پروژه را به مدیران پروژه شناسانده و به تصمیم گیری های آنها در جهت افزایش بهره وری نیروی انسانی و پیشرفت هرچه سریعتر پروژه کمک نماید.

کلیدواژه ها

پویایی شناسی سیستم ها، بهره وری نیروی انسانی، پیشرفت پروژه، شبیه سازی، نگاه سیستمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.