ارائه روشی جدید جهت تحلیل خطا در خطوط انتقال جبران شده سری کنترل شده با تریستور با استفاده از تبدیل زمان_زمان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: COMCONF01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1413
نویسندگان
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
در این مقاله، روشی جدید جهت حفاظت خطوط انتقال دارای جبرانساز سری کنترلشده با تریستور TCSC با استفاده از تبدیل زمان-زمان TT ارائه میشود. در ابتدا جریان در دو سمت گیرنده و فرستنده جمع آوری میشود و توسط تبدیل TT مورد پردازش قرار میگیرد و ماتریس TT به دست میآید. سپس با توجه به آن، یک شاخص جدید معرفی میگردد. با مقایسه شاخص معرفی شده با یک مقدار آستانه از پیش تعیین شده، وقوع خطا و فاز خطادار تشخیص داده میشود و سیگنال تریپ میتواند تا یک سیکل بعد از وقوع خطا ارسال شود که شرایط سرعت رله دیجیتال را فراهم میکند. درادامه پس از تعیین فاز خطادار، با درنظرگرفتن ماتریس TT مربوط به فازهای خطادار سمت گیرنده وفرستنده، شاخص دیگری جهت تعیین بخش خطا پیشنهاد میگردد. همچنین عملکرد روش در شرایط نویز بالا بررسی میشود. نتایج شبیهسازی نشان میدهد که روش پیشنهاد شده بهخوبی وقوع خطا، فاز خطادار و بخش خطا را تحت شرایط مختلف بهرهبرداری ازجمله نوع خطا، مکان خطا، مقاومت خطا، زاویه شروع خطا، امپدانس منبع، برگشت توان، سطوح مختلف جبرانسازی و موقعیتهای مختلف جبرانساز درخط، تشخیص میدهد و همچنین عملکرد بهتری نسبت به روش های مبتنی بر تبدیل موجک در شرایط نویز بالا داردکلیدواژه ها
جبرانسازسری کنترل شده با تریستورTCSC ، تبدیل TT ، حفاظت خط انتقال ، وقوع خطا ، فازخطادار ، بخش خطامقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.