مدارس هوشمند و نظام های آموزشی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش ملی مدرسه فردا
- کد COI اختصاصی: CHALOUSSAMA03_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 486
نویسندگان
مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، آزادشهر،ایران
مدرس آموزش و پرورش شهرستان آزادشهر، استان گلستان، ایران
مدرس دانشگاه پیام نور استان گلستان، واحد آزادشهر.
دانشجوی دانشگاه فرهنگیان، مرکز آموزش عالی شهید بهشتی گنبد کاووس.
چکیده
مدارس هوشمند الکترونیکی رویکرد جدیدی در آموزش است که تلفیق اطلاعات و برنامه های درسی تغییرات اساسی در فرآیند یاد دهی و یادگیری را به دنبال داشته است . در این رویکرد نقش معلم به عنوان راهنما و نه انتقال دهنده دانش ، نقش دانش آموز بهعنوان عضو فعال ، خلاق ، نقاد و مشارکت جو ، به جای عضو منفعل و مصرف کننده دانش و نظام ارزشیابی به صورت فرآیند و محود نه نتیجه محور ، تغییر پیدا می کند . هدف نهایی از فعال نمودن مدارس هوشمند ، تربیت نیروی کار مجهز به سواد رایانه ای است که بتواند نیازهای قرن بیست و یکم را برآورده کند . این امر نظامهای آموزشی را بر آن داشته است تا در محتوای دروی تغییراتی را به وجود آورده و با توجه به هدفهای ازپیش تعیین شده از آنان را برای ورود به جامعه اطلاعاتی آماده کنند . در این مدارس فضای فیزیکی وجود داشته و دانش آموزان ملزمبه رفتن در کلاس درس می باشند ولی محتوای دروس الکترونیکی بوده و از سخت افزارها و رسانه ها در کلاس درس استفاده می شود.این مقاله با هدف بررسی مدارس هوشمند ؛ ویژگی های این مدارس ، برتری آنها نسبت به مدارس سنتی و مجازی نگارش شده است و از روش کتابخانه اس استفاده شده است که مطالب مورد نظر از کتب و سایتهای مختلف گردآوری شده استکلیدواژه ها
مدارس هوشمند ، دروس الکترونیکی ، فنون برتر ، نظام های آموزشیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.