نقش پارامترهای هیدرودینامیک ذره در فلوتاسیون ذرات درشت ذغال سنگ ایران

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: بیست و ششمین گردهمایی علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: GSI26_242
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1671
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهرام رضایی

استاد گروه فرآوری مواد معدنی دانشگاه امیرکبیر تهران

سید محمد جواد کلینی

استادیار گروه فراوری مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس تهران

بهزاد شهبازی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس تهران

چکیده

مشخصات سطحی(توانایی تر شدن و زبری) و اندازه آن می باشد و اندازه حباب، زمان اقامت حباب ها در سلول فلوتاسیون، مقاومت و ضخامت فیلم حباب از مشخصه های هیدرودینامیکی مهم کف به شمار می روند. برای بررسی رفتار ذرات درشت در فاز کف یک سلول فلوتاسیون باید تاثیر پارمترهای دینامیکی فوق بر روی پارگی فیلم حباب بررسی گردد. در این تحقیق نقش پارامترهای هیدرودینامیکی ذره در فلوتاسیون ذرات درشت زغال سنگ ایران مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از نمونه های ذغال سنگ های ایران نظیر طبس(مزینو2)، کرمان(اب نیل) و البرز شرقی استفاده گردید و مشخص گردید که با افزایش میزان خاکستر، میزان بازیابی ذرات درشت به ترتیب از 52/43% به 19/88% و 17/30% کاهش یافته است که نشان دهنده نقش خاکستر و زاویه سطح تماس ذرات در بازیابی ذرات درشت می باشد.

کلیدواژه ها

فلوتاسیون ، ذرات درشت ، زغال سنگ ، هیدرودینامیک ذره

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.