گسترش تولید همزمان برق و حرارتmicro CHP رویکردی جدید برای تامین انرژی ساختمانهای مسکونی و تجاری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
- کد COI اختصاصی: ACWEC01_139
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 750
نویسندگان
شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان
شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان
چکیده
با توجه به اقدامات صورت گرفته برای توزیع گاز طبیعی درکشور بعنوان یکی از پاکترین سوختهای موجود در جهان ، میتوان در بیشتر موارد از این سرمایهگذاری انجام شده ، استفاده بهینه و دو منظوره نمود و علاوه بر تامین سوخت ،برای تولید برق نیز از آن بهره جست. راندمان بالای موتورهای گازسوز با تکنولوژی امروزی و عدم ایجاد آلودگی زیست محیطی ، از جمله دلایل محکمی هستند که تولید محلی برق را بااستفاده از گاز طبیعی تشویق میکنند . احداث واحدهای کوچک تولید همزمان برق و حرارت ضمن کاهش تلفات شبکه و بهبود پروفیل ولتاژ و پایداری سیستم ، بنحو قابل توجهی هزینهتمام شده تولید برق را کاهش میدهد. ساخت موتورهای گازسوز با راندمان بالا ، عمر طولانی ، پایین بودن آلایندههای زیست محیطی ، پشتیبانی و خدمات پس از فروش خوب و در توانهایچند کیلووات میتواند نقش قابل توجهی در تامین محلی و همزمان برق و حرارت واحدهای مسکونی ، تجاری ، صنعتی و .... و بهبود شاخصهای فنی و اقتصادی در صنعت برق داشته باشد. ایجاد شبکه عظیم گازرسانی بمنظور برخورداری حدود 11 میلیون خانوار شهری و روستایی و واحد صنعتی از نعمت گاز ، زیر ساخت عظیمی برای گسترش استفاده ازmicro chp در سطح کشور ایجاد کرده است. در این مقاله این رویکرد بعنوان یک الزام مورد بررسی قرار گرفته استکلیدواژه ها
تولید همزمان ، micro CHP ، موتورهای گازسوز ، تلفات ، قابلیت اطمینانمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.