سرمایهگذاری در تولید و ارائه فرمولاسیون خطی به منظور جایابی بهینه ژنراتورهای توزیع در شبکه های توزیع
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
- کد COI اختصاصی: ACWEC01_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 679
نویسندگان
شرکت باختر تولید وانتقال نیروی برق
استادیارگروه مهندسی برق ، دانشگاه صنعتی همدان
شرکت سهامی برق منطقه ای باختر
چکیده
از ژنراتورهای توزیعDG بطورمعمول برای کاهش هزینه سرمایهگذاری در تولید و سیستم انتقال، کاهش افت ولتاژ در خطوط انتقال و همچنین جلوگیری از بوجود آمدن تراکم به واسطه کاهشتوان عبوری از خطوط انتقال استفاده میشود. ژنراتورهای موجود درشبکه توزی به وور معمول از نسل مولدهای پاک مانند سعلول های خورشیدی و مولدهای بادی میباشند. مقدار خروجی این مولدها به وور مستقیم به شرایط آب و هوا بستگی دارد، برای همین منظورقابلیت اطمینان شبکه توزیع کاهش و نوسانات ولتاژ و فرکانس افزایش می یابد بااین حال درکنار معایبی که گفته شد مزایای زیادی ازجمله کاهش هزینه تولید هم درانتقال و هم درتوزیع کاهش تلفات خط و ایجادپروفایل ولتاژ مسطح نیز دارد دراین مقاله هدف اصلی ارایه یک فرمولاسیون غیرخطی به منظور جایابی بهینه ژنراتورهای توزیع بادرنظر گرفتن سرمایه گذاری درتولید می باشد همچنین تعریف یکتابع هدف برای بدست آوردن یک نقطه بهینه بین معایب و مزایای این ژنراتورها و همچنین بوجود آوردن شرایطی که سرمایه گذار تشویق به سرمایه گذاری دراین زمینه شود ازجمله اهداف این مقاله می باشد به منظور بررسی روش پیشنهادی ازسیستم 33 باسه ieee استفاده شده و شبیه سازی صورت گرفته برروی آن بااستفاده ازنرم افزار GAMS انجام خواهد گرفتکلیدواژه ها
ژنراتورهای توزیع ، جایابی بهینه ژنراتورهای توزیع ، سرمایه گذاری درتولید ، شبکه های توزیعمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.