ساختمان در پوست انرژی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
- کد COI اختصاصی: ACWEC01_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 743
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری و انرژی دانشگاه تهران/ پردیس بین الملل کیش
چکیده
بشر از گذشته تا به امروز همواره راه کارهایی برای رفع نیازهای خودکشف کرده و آن ها را در اختیار هم نوعان خود قرار داده است. اما او تنها به رفع نیاز های اولیه ی خود قانع نبوده و در طول تاریخ درجهت خلق شگفتی و آفرینش ارزش های جدید قدم برداشته است. نیاز انسان به سرپناه و به دنبال آن خلق آسایش فضایی در محل سکونت خود، انسان را بر آن داشت تا با شناخت و استفاده از انرژی های موجود در طبیعت و پتانسیل های طبیعی، کیفیت فضای خود را در جهت افزایش آسایش حرارتی و محیطی ارتقا دهد. اما این تلاش با انقلاب صنعتی و گسترش سوخت های فسیلی شکلدیگری به خود گرفت و با کاهش وابستگی انسان به طبیعت، او راخواسته یا نا خواسته در مقابل محیط زیست خود قرار داد و این امر تا آن زمان ادامه یافت که انسان با نگرانی از اتمام پذیری سوخت های فسیلی و تخریبات زیست محیطی ناشی از آن، به دوران گذشته ی خود بازگردد و استفاده از انرژی های پاک را با توجه به نیاز امروز گسترش دهد. این مقاله بر آن است تا با بررسی ضرورت شناخت راه کار هایی که تابه امروز در جهت کاهش و یا عدم استفاده از سوخت های فسیلی در صنعت ساختمان به کار گرفته شده است در بحث فرهنگ سازی عمومی نقش کوچکی ایفا کند، لذا در این پژوهش نگارنده سعی داردبا پارادایم انتقادی به روش ارزیابی داده های ترکیبی، به نقد مطالب گردآوری شده از طریق مطالعات اسناد موجود و پرسشنامه بپردازدکلیدواژه ها
انرژی، فرهنگ، آسایش فضایی، تجدید پذیری انرژی، ساختمانمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.