اثر پارامترهای عملیاتی بر میزان حذف روغن از آب با طراحی آزمایش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنگره سالیانه جهان و بحران انرژی
- کد COI اختصاصی: ACWEC01_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 985
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
چکیده
ورود آبهای آلوده به نفت در محیط زیست می تواند باعث بروزاثرات مخرب بر منابع طبیعی، حیات جانوری و سلامت انسانها شود. در این تحقیق آب که جهت خنک کاری و نگهداری تجهیزات درپالایشگاه شیراز، به طور گسترده استفاده میشود را مورد بررسیقرار دادیم. جهت حذف این ترکیبات روش های متفاوتی وجود دارد که در این طرح از ستون های حاوی رزین های نفتگیر استفاده می شود، در ستون ها هدف انعقاد میکرو قطرات هستند و رزین ها میکرو قطرات را از امولسیون نفت گرفته و قطرات بزرگ نفت را آزاد می کنند، در این تحقیق اثر پارامترهای ارتفاع بستر، غلظت نفت موجود در آب آلوده، سرعت جریان و pH با کمک طراحی تاگوچی مورد بررسی قرار گرفته است. شرایط بهینه برای این تحقیق عبارتند از ارتفاع بستر 03 سانتی متر، سرعت 3 10×80 دسی متربردقیقه وph8 که در این شرایط راندمان حذف روغن بیش از 98/5درصد می باشد.اساس این طرح، نیز بر روی پاکسازی آلودگی های نفتی با استفاده از رزین ها، می باشد که از زیرشاخه های روشفیزیکی بوده ، از مزایای آن ها هزینه ی پایین، در دسترس بودن و اثرات منفی کم بر روی کیفیت آب و همچنین بازیابی و استفاده مجدد می باشد.کلیدواژه ها
حذف نفت از آب، ستون رزینی، تصفیه آب، رزین های پلیمریمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.