تغییر کیفیت و ماهیت جنگ ها و پیامد ها و الزامات آن برای ایران (مطالعه موردی اثرات جنگ نرم رسانه ای علیه ایران)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
- کد COI اختصاصی: ICPEEE02_245
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1506
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات منطقه ای خلیج فارس دانشگاه علامه طباطبائی
چکیده
از زمان استقرار جمهوری اسلامی ایران، آمریکا و قدرت های غربی رویکرد براندازی و تغییر نظام سیاسی ایران را در پیش گرفتند، پیگیریاین هدف با دو شیوه صورت گرفت: شیوه اول؛ بکار گیری قدرت سخت بود که طراحی کودتا، حمایت و تحریک جنگ داخلی، تحمیل وحمایت از جنگ هشت ساله عراق علیه ایران و نیز وضع تحریم های اقتصادی سنگین را به اجرا درآورد. شیوه دوم که پس از فروپاشیاتحاد جماهیر شوروی مورد توجه قرار گرفت و پس از حوادث 11 سپتامبر 2001 جدیت بیشتری یافت، استفاده از قدرت نرم و توسل بهبراندازی نرم است. نگارنده در پژوهش حاضر به دنبال جواب این سوال می باشد که تغییر کیفیت و ماهیت جنگ ها و جنگ رسانه ایغرب علیه ایران چه پیامد هایی برای ایران داشته است؟ و این تغییر شرایط چه الزاماتی را برای ایران داشته است؟ و فرضیه پژوهش هماین می باشد که به نظر می رسد با تغییراتی که در ماهیت و کیفیت جنگ ها در چند دهه اخیر روی داده دولت های غربی و آمریکا بهاین نتیجه رسیده اند که برای مقابل با ایران و تضعیف حکومت بهترین راه جنگ نرم رسانه ای و فرهنگی می باشد و تا به حال برای دستیابی به اهداف خود در این استراتژی جدید، هزینه های زیادی صرف کرده اند که در نهایت باعث شده است که آسیب پذیری ایران درحوزه های اجتماعی و فرهنگی بسیار افزایش یابد. و دولت ایران در دوره های مختلف مجبور شده است که سیاست های مختلفی را برایمقابله با این تهاجم پنهان اتخاذ کند که در پژوهش حاضر بررسی خواهد شد.کلیدواژه ها
جنگ رسانه ای، جنگ نرم، جنگ روانی، جنگ فرهنگی، ایرانمقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.