بررسی اثرات زیست محیطی کارخانه گیلان سبز در شهرستان سیاهکل استان گیلان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
- کد COI اختصاصی: ECONF03_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1590
نویسندگان
کارشناس دفتر فنی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمانشاه
دکترای جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه تهران
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه تهران
استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی دانشگاه رازی
چکیده
این پژوهش به بررسی تاثیرات کارخانه سیمان گیلان سبز برمحیط زیست و منطقه می پردازد. روش پژوهش ترکیبی از روش های کمی و کیفی بوده که از طریق ابزار پرسشنامه، مصاحبه و مشاهده اطلاعات لازم جمع آوری شده است. پایایی پژوهش از طریق ضریب آلفای کرونباخ محاسبه شده که به میزان 0/82 و 0/72 بوده است. روایی پژوهش نیز از طریق متخصصان مختلف تایید گردیده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که احداث کارخانه منفی می باشد. محل احداث کارخانه از موقعیت مناسبی برخوردار است. همچنین کارخانه مزبور بر روی پوشش گیاهی و گونه های جانوری تاثیر منفی گذارده است. در مقابل کارخانه موجب شده تا میزان مهاجرت از منطقه کاهش یابد. همچنین منجر به افزایش آگاهی ها و مشارکت مردمی شده است. این کارخانه باعث استفاده از منابع معدنی شده و سبب گردیده تا شبکه راه ها توسعه یابد. بیشتر خانواده های مهاجران تمایل داشتند که در صورت اشتغال فرزندانشان در کارخانه فرزندان آنان به محل بازگردند. با این همه یک مشکل بزرگ کارخانه مزبور نبود تخصص لازم بین بومیان بوده است که موجب شده تا بخش قابل توجهی از نیروی کار از بیرون از ناحیه به منطقه آورده شود و کارخانه مزبور اشتغال لازم را در حد انتظار پدید نیاورد. در نهایت به نظر می رسد که رد سطح 0/01 رابطه معنی داری بین رضایت پاسخ گویان از کار در کارخانه سیمان و اثرات زیست محیطی کارخانه مزبور بر محیط زیست وجود دارد.کلیدواژه ها
کارخانه سیمان گیلان سبز، محیط زیست، توسعه، اشتغال، مردم بومیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.