بررسی آخرین تحولات در زمینه کاربردفناوری اطلاعات در صنعت حمل ونقل دریایی با تاکید بر جایگاه بنادر ایران دراین حوزه(نمونه موردی: بندر شهید رجایی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
- کد COI اختصاصی: KMSU01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1361
نویسندگان
دکتری برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران، شرکت پرداراز، تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد شهرسازی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران، ایران
چکیده
فناوری اطلاعات در بسیاری از جنبه های زندگی بشر جایگاه خاصی پیدا کرده است. حمل و نقل دریایی نیز از این مقوله مستثنی نیست. به کارگیری دستاوردهای فناوری اطلاعات در کشور های مختلف نیازمند سرمایه گذاری زیر بنایی است به همین دلیل، توقیق فناوری اطلاعات در حمل و نقل دریایی درجوامع در حال توسعه، همچون ایران توجه دولتمردان این کشور ها را می طلبد. اما تهیه و تامین تجهیزات تنها بخشی از پیش نیازهای استفادهاز فناوری اطلاعات در کشتیرانی و دریانوردی است لذا آموزش و لزوم شخصی سازی و انطباق فناوری های موجود یا شرایط ایران از جمله ضرورت های مهمی می باشند که باید مورد توجه قرار گیرند. بنابراین جمهوری اسلامی ایران باید استاندارهای جهانی و فناوری های موجود را مد نظر قرار دهد و در عین تلاش برای استفاده بهینه از آن ها ، خصوصیات محلی ومنطقه ای خود را در استراتژی و روش های کار خود دخیل نماید. بندر شهید رجایی به عنوان بزرگ ترین بندر کانتینری ایران مهم ترین و استراتژیک ترین شاهرگ حیاتی ورود و خروج کالا در ایران است لذا بهره گیری از فناوری اطلاعات در این بندر بهعنوان عاب بنادر ایران ومقایسه آن یا چند بندرفعال جهان جایگاه این بندر را در منطقه مشخص خواهد نمود. هدف از این تحقیق بررسی آخرین تحولات در زمینه کاربرد فناوری اطلاعات در حمل و نقل دریایی، و ارائه خلاصه ای از کاربرد های فناوری اطلاعات در بندر شهید رجایی و جایگاه این بندر در استفاده از فناوری مذکور می باشد. روش تحقیق از نوع اسنادی می باشد.کلیدواژه ها
حمل و نقل دریایی، فناوری اطلاعات، ایران، بندر شهید رجاییمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ریسک های ژئوپلیتیک بر مدیریت ذخایر مالی ایران
- بررسی اثرات محیط زیستی گردشگریبر تالاب ها، موردپژوهی : تالابخورخوران، استان هرمزگان
- طراحی مدل کار آفرینی اجتماعی در سازمانهای دولتی با رویکرد تحلیل مضمون
- حکمرانی دریایی و موانع توسعه گردشگری در خلیج فارس( با تاکید برموانع امنیتی)
- مدیریت گردشگری سواحل، بنادر و حمل و نقل دریایی دریای خزر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.