تأثیر یک دوره تمرین منتخب ورزشی بر تعادل دانش آموزان پسر کم توان ذهنی آموزش پذیر
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی روانشناسی علوم تربیتی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: SEPP01_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 672
نویسندگان
دانشیار دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه تهران
کارشناس ارشد تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه تهران
چکیده
هدف از تحقیق حاضر، تأثیر یک دروه تمرین منتخب ورزشی بر تعادل دانش آموزان پسر کم توان ذهنی آموزش پذیر بود.روش مطالعه نیمه تجربی و تعداد 20 نفر از دانش آموزان پسر 9 تا 13 ساله مدرسه استثنایی شهرستان بابل به صورت هدفمندو در دسترس انتخاب و بر اساس بهره هوشی به صورت تصادفی در دو گروه 10 نفری کنترل و تجربی قرار گرفتند. جهتاندازه گیری تعادل ایستا و پویا، قبل و پس از تمرین، از آزمون اصلاح شده لک لک و آزمون استاندارد(تی.جی.یو.جی) استفادهشد. گروه تجربی به مدت 8 هفته و هفته ای سه جلسه 45 دقیقه ای تمرین منتخب ورزشی را انجام دادند. برنامه ورزشیدویدن آهسته بر روی تردمیل به عنوان پروتکل تمرینی گروه تجربی در نظر گرفته شد، و گروه کنترل به فعالیت های روزانهخود مشغول بودند. از آمار توصیفی برای محاسبه میانگین و انحراف استاندارد اطلاعات و برای تعیین اختلاف بین پیش آزمونو پس آزمون بین و درون گروهی به ترتیب از t مستقل و وابسته در سطح معنی P≤0/05 استفاده شد. یافته های نشان دادند که بین میانگین نمرات پیش آزمون و پس آزمون گروه تجربی تفاوت معنی داری وجود داشت در حالیکه چنین تفاوتی درگروه کنترل مشاهده نشد. همچنین بین نمرات پس آزمون دو گروه کنترل و تجربی تفاوت معنی داری وجود دارد در حالیکهبین نمرات پیش آزمون دو گروه کنترل و تجربی تفاوت معنی داری وجود نداشت. بنابراین استفاده از برنامه تمرینی دویدنآهسته بر روی تردمیل را می توان به عنوان شیوه ای برای بهبود تعادل پویا و ایستا در دانش آموزان کم ذهنی توصیه نمود.کلیدواژه ها
تعادل ایستا، تعادل پویا، کم توان ذهنیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.