ارائه راهکارهای مدیریتی در راستای افزایش مطلوبیت سیستم اتوبوسرانی مطالعه موردی شهر قزوین
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
- کد COI اختصاصی: TTC08_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2501
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی و برنام
کارشناس ارشد راه و ترابری، دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف، ع
چکیده
سیستم حمل و نقل شهری به عنوان ارتباط دهنده فضا و فعالیت در یک نظام شهری محسوب می گردد. حمل و نقل همگانی بخشی اساسی از این سیستم می باشد که افزایش کارایی آن نقشی کلیدی در بهبود عملکرد حمل و نقل شهری ایفا می نماید. بهبود مطلوبیت حمل و نقل همگانی به خصوص سیستم اتوبوسرانی نه تنها از طریق ایجاد زیر ساختها مانند خطوط اختصاصی و مسیرهای ویژه ناوگان پیشرفته و ایستگاه های متناسب با انها امکان پذیر است بلکه با استفاده از برخی راهکارهای مدیریتی و بدون صرف بودجه ای چشمگیر می توان توانمندی سیستم اتوبوسرانی را ارتقا داد. در این مقاله ابتدا وضع موجود سیستم اتوبوسرانی شهر قزوین شامل ناوگان و شبکه مورد بررسی قرار می گیرد و شاخص هایی به منظور ارزیابی کیفیت سرویس دهی سیستم اتوبوسرانی این شهر متناظر بامشکلات موجود و میزان آشنایی مسافران اتوبوس با آن مشکلات، معرفی می شوند. سپس نتایج داده های حاصل از نظر سنجی که با استفاده از پرسشنامه صورت گرفت، مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند، در نهایت با استفاده از نتایج این تحقیق سه راهکار کلی مرتبط با سیستم جمع آوری کرایه، سر فاصله زمانی اتوبوسها و اطلاع رسانی پیشنهاد می گردد.کلیدواژه ها
سیستم اتوبوسرانی ، شاخصهای ارزیابی ، پرسشنامه ، راهکارهای مدیریتیمقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.