بررسی عملکرد خودروهای پیل سوختی با در نظر گرفتن عوامل موثر در بکارگیری انها در بخش حمل و نقل در راستای کاهش آلودگی هوا
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
- کد COI اختصاصی: TTC08_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2081
نویسندگان
دانشجوی دکترای مهندسی محیط زیست، گرایش آلودگی هوا، دانشگاه آزاد اسلا
کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، گرایش آلودگی هوا، ستاد محیط زیست و توس
چکیده
فناوری پیل سوختی با ویژگی های منحصر به فرد در کاهش آلودگی هوا و نیز کاربرد وسیع آن در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو، به عنوان یکی از راه حل های اساسی در ارتباط باچالشهای زیست محیطی این صنعت مطرح می شود. این فناوری از جهت عدم تولید آلاینده های هوا بی همتاست. بازدهی پیل های سوختی نسبت به موتورهای احتراق داخلی، حدود سه برابر است. راندمان پیل های سوختی حدود 40 تا 60 درصد می باشد در حالی که در مورد خودروهای مجهز به موتورهای احتراق داحلی، کمتر از 17 درصد است. پیل های سوختی در مقایسه با سایر مولدهای نیرو از مزایای بسیاری برخوردار است که شامل: راندمان سوخت بالا، عدم آلودگی حرارتی، طول عمر بالا، عدم آلودگی هوا، کاهش آلودگی صوتی، عدم وجود قطعات و قسمتهای متحرک، دانسیته قدرت بالا، قابلیت عملکرد در فشار پائین، کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری، سهولت افزایش شتاب و اطمینان و ایمنی می باشد و همین امر موجب توجه بیشتر به خودروهای پیل سوختی شده است. تخمین زده می شود در سالهای 2015، 2020، 2025 به ترتیب 1/3، 2/0 و 8 درصد خودروهای سطح جهان از نوع خودروهای پیل سوختی شوند. به عبارتی در این سالها بترتیب 2، 23/1، 108 میلیون از نوع پیل سوختی وارد بازار می گردد که بترتیب 6/4% 7/1، 19 درصد خودروهای جدید راشامل خواهند شد.کلیدواژه ها
پیل سوختی ، حمل و نقل ، آلودگی هوامقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.