بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه و گرایشبه مشتری بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت نوآوری (مورد مطالعه: بانکهای خصوصی استان تهران)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB01_385
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 589
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد حضوری

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور ساوه

آذین یافتیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور ساوه

چکیده

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر گرایش کارآفرینانه و گرایش به مشتری بر عملکرد سازمان با نقش میانجیقابلیت نوآوری در بانکهای خصوصی استان تهران می باشد. جامعه آماری این تحقیق کلیه کارمندان بانکهایخصوصی استان تهران می باشد. در این پژوهش جهت اطمینان از پایایی پرسشنامه، از سه معیار ضرایب بارهایعاملی، آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی استفاده شده است. جهت بررسی روایی نیز از روایی همگرا، استفاده شدهاست. همچنین جهت بررسی رابطه بین متغیرها و تجزیه و تحلیل داده ها از روش حداقل مربعات جزئی و نرمافزار اسمارت پی ال اس استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از تایید هر سه فرضیه اصلی تحقیق شاملتاثیرگذاری مثبت و معنادار گرایش کارآفرینانه و گرایش به مشتری بر قابلیت نوآوری سازمان و نیز تاثیرگذاریمثبت و معنادار قابلیت نوآوری سازمان بر عملکرد سازمان می باشد. همچنین بر اساس نتایج بدست آمده ازتحقیق سه مولفه گرایش کرآفرینانه شامل استقلال طلبی، پیشگامی و ریسک پذیری تاثیر مثبت و معناداری برقابلیت نوآوری سازمان داشته و سه مولفه ی گرایش به مشتری شامل درک مشتری، تعامل با مشتری و مدیریتارزشهای مشتری تاثیر مثبت و معناداری بر قابلیت نوآوری سازمان دارد. اما در مورد دو فرضیه تاثیرگذاریرقابت تهاجمی و توانمندسازی مشتری بر قابلیت نوآوری سازمان نتایج مثبتی حاصل نشد.

کلیدواژه ها

گرایش کارآفرینانه، گرایش به مشتری، قابلیت نوآوری، عملکرد سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.