ارائه مدل برنامه ریزی ریاضی بهینه سازی پایدار سیاست نگهداری و تعمیرات با هدف افزایش رضایت کاربر، کاهش هزینه و توقف تولید
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICAMIB01_307
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1421
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی بندر انزلی، گروه مهندسی صنایع، گیلان، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، قزوین، ایران
چکیده
با توجه به اهمیت برنامه ریزی تولید ادغامی در سیستم های تولیدی از یک سو و اهمیت نگهداری و تعمیرات از سوی دیگربرای سیستم های تولیدی، در سال های اخیر مدل های مختلفی به صورت مجزا برای برنامه ریزی تولید ادغامی و برنامهریزی نگهداری و تعمیرات ارائه شده است. در این مقاله به بررسی مساله یکپارچگی تولید و نگهداری و تعمیرات به عنواندو مقوله اصلی در حوزه تولید و خدمت دهی پرداخته شده است. برای این منظور با مرور ادبیات و شناسایی خلأهایمطالعاتی، مفروضات مورد نیاز و تشریح مساله ارائه و بحث شده است و در نهایت برای آن یک مدل ریاضی عدد صحیحمختلط غیرخطی ارائه خواهیم نمود. سپس بر مبنای مطالعه موردی در قطار شهری مشهد، اطلاعات مقتضی گردآوری و درمدل گنجانده شدند؛ برای اطمینان از عملکرد الگوریتم ها لازم است تا به بررسی نتایج حاصل از پیاده سازی پرداخته شود؛ ازسه نوع اندازه مختلف هر کدام به تعداد 3 مثال آورده شده است. به کمک استفاده از الگوریتم رقابت استعماری، مدل برمبنای نتایج حل و در یک سایز نیز با جواب لینگو مقایسه شد و نتایج گزارش گردید.کلیدواژه ها
مدل سازی ریاضی- یکپارچگی تولید و نت- رقابت استعماری- مطالعه موردیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.