تاثیر حق الزحمه غیرعادی حسابرسی بر کیفیت حسابرسی شرکت های پذیرفته شده در بورساوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MOCONF01_0310
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1407
نویسندگان
ممیز مالیاتی و مدرس دانشگاه پیام نور خاوران
کارشناس ارشد حسابداری
چکیده
تحقیق حاضر از نوع کاربردی و هدف اصلی از انجام آن مطالعه تجربی رابطه بین حق الزحمه غیرعادی حسابرسای و کیفیات حسابرسی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران میباشد. از آنجا که برای بررسی تاثیر کیفیت حسابرسی از دو معیار جایگزین شامل وجود تجدید ارائه در صورتهای مالی و اقلام تعهدی، بهره گرفته شده است، اهداف فرعی تحقیق عبارت است از: الف) تبیین رابطه بین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت؛ و ب) تبیین رابطه بین حق الزحمه غیرعادی حسابرسی و اقلام تعهدی شرکت. بدین منظور از اطلاعات مالی موجود در صورتهای مالی 78 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در فاصله زمانی سالهای 1386 الی 1391 استفاده نمودهایم. برای ارزیابی کیفیت حسابرسی از دو معیار میزان اقلام تعهدی اختیاری و وجود تجدید ارائه در صورت های مالی شرکت ها بهره گرفته شده است و برای تحلیل داده های جمع آوری شده از نارم افزار Eviews استفاده گردیده است. نتایج بیانگر تاثیر منفی و معنی دار حق الزحمه غیرعادی حسابرس بر معیارهای اندازه گیری کیفیت سود که همان تجدید ارائه صورتهای مالی و اقلام تعهدی است، میباشد.کلیدواژه ها
حق الزحمه حسابرسی، کیفیت حسابرسی، اقلام تعهدی اختیاری، تجدید ارائه صورتهای مالیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.