بررسی رابطه بین نام و نشان تجاری محصول و اعتماد مشتریان خارجی به صادرکنندگان از دیدگاه پیله وران(مورد مطالعه پیله وران فعال استان کردستان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و سامانه های مالی
  • کد COI اختصاصی: MEFS01_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 581
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بیجاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سروآباد

زاهد ابراهیمی

مدرس دانشگاه پیام نور مریوان، سروآباد

چکیده

این پژوهش با هدف بررسی رابطه بین نام و نشان تجاری محصول و اعتماد مشتریان خارجی به صادرکنندگان از دیدگاه پیله وران (مطالعه موردی: پیله وران فعال استان کردستان) انجام گرفته است. در این پژوهش رابطه بین دو فاکتور از جمله وفاداری به نام و نشان تجاری و کیفیت درک شده محصول بر اعتماد مشتریان خارجی به صادرکنندگان از دیدگاه پیله وران بررسی شده است. این پژوهش از نظر هدف؛ کاربردی و از لحاظ روش؛ توصیفی- پیمایشی می باشد. مدل مفهومی طراحی شده و جامعه آماری نیز پیله وران فعال استان کردستان که در بازارچه های مرزی باشماق مریوان(128) نفر و سیران بند بانه (46) نفر فعالیت می کنند، می باشد. روش نمونه گیری، تصادفی طبقه ای ساده و نمونه آماری نیز بر اساس فرمول کوکران 138 نفر می باشد که 101 نفر آن مربوط به مریوان و 37 نفر مربوط به بانه است همچنین در بخش استنباطی از روش های همبستگی بین متغیرهای پژوهش و تحلیل عاملی و تحلیل رگرسیون استفاده شده است. به منظور تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه متناسب با نیاز آماری از نرم افزارهای Spss، excel و نرم افزار روابط ساختاری خطی Lisrel استفاده گردید. نتایج نشان داد بین نام و نشان تجاری؛ (وفاداری به نام و نشان تجاری و کیفیت درک شده محصول) و اعتماد مشتریان خارجی به صادرکنندگان از دیدگاه پیله وران فعال استان کردستان رابطه معناداری وجود دارد و نیز مشخص شد عامل وفاداری به نام و نشان تجاری از مهمترین عامل موثر می باشد

کلیدواژه ها

وفاداری به نام و نشان تجاری، کیفیت درک شده، اعتماد مشتری، صادرکننده، بازارچه مرزی، پیله وران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.