پدیدار شناسی تئاتر خیابانی و ارتباط آن با هویت شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CAECONF01_383
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1680
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
استادیار گروه معماری دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان
چکیده
برای شناخت ریشه های تاریخی آنچه که امروزه درایران به تبع دیگر کشورها با عنوان تئاتر خیابانی مطرح است نیازمند تحقیقات بسیارکاربردی و موشکافانه و مکرر میباشد پرداختن به ریشه های پدیدار شناسی آنچه که امروزه باعنوان تئاتر خیابانی مطرح است نیازمند کنکاش درگذشته تاریخی هنرهای نمایشی است درسالهای پایانی سده ی بیستم تئاتر دستخوش دگرگونیدیگری واقع شد درحالیکه تئاتر درمسیر رقابت با فن اوری های مدرن نظیر سینما وتلویزیون قرارگرفته فعالیت های نمایشی وسیعی بیرون ازدیوارها درحال رشد و گسترش اند انچه درباره تئاترهای خیابانی اهمیت دارد ارتباط بی واسطه آن باتماشاگر و امکان تعامل با اوست این بی واسطه بودن سبب میشود که تماشاگر مهارتهای جسمانی را بهتر درک و تشویق کند و بازیگربیشترین تاثیر را براوبگذارد. بنابراین ضروریست بررسی شود که هنرنمایشی تئاترخیابانی تاچه حد میتواند درتعاملات اجتماعی و هویت شهری تاثیرگذار باشد؟ نتایج تحقیق بااتکا به روش توصیفی تحلیلی و تکنیک مطالعات کتابخانه ای وهمچنین مصاحبه ای عمیق با متخصصان حوزه تئاتر خیابانی معماران و مردم حاکی ازاین مطلب بود که نمایش خیابانی همبستگی اجتماعی را به دنبال دارد اسیب های جامعه را شناسایی می کند و آنرا با نمایش به توده مردم هرجامعه نشان میدهد و دردرازمدت یکی ازراه کارهای ارزشمند برای ارتقا هویت شهری استکلیدواژه ها
تئاتر ، خیابان ، معماری ، نمایش ، هویت شهریمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.