چالش های حقوق بشر غربی با حقوق بشر اسلامی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی ایران و چالش های حقوقی بین المللی
  • کد COI اختصاصی: IRANLAW01_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1268
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید محمد زاده

دانشجوی دکترای علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا

چکیده

ازفردای پایان جنگ جهانی دوم، تمام مردم جهان ودولت ها، که ازجنگ وکشتاربه ستوه آمده بودند، درصددتشکیل سازمان ملل برآمدند. ازیک سو، بخشی از این سازمان، متولی حقوق بشرشدومنشوری رادرسال 1948 به تصویب رساند که مشتمل بریک مقدمه و30 ماده می باشد. این منشوربه انواع آزادی های فردی، نژادی ، مذهبی ، برابری وکرامت انسان ها می پردازد. ازسویی دیگر کشورهای اسلامی معتقدند که درحقوق بشرغرب، تعارضات ونواقصی وجوددارد که نمی توان آن رادرکشورهای اسلامی به طورکلی وبی قید وشرط اجراکرد.آنچه موجب پدید آمدن حقوق بشراسلامی شدفرهنگ خاص جوامع اسلامی است که قوانین ومقررات نیز برآن مبنا تنظیم شده است . درحالی که اساس حقوق بشرجهانی برتطابق بافرهنگ غرب و دین مسحیت است. مادرابتدا می خواهیم این سوال را مطرح کنیم که معیارتفاوت میان حقوق بشرغربی باحقوق بشراسلامی چی است و سپس به بیان تعارضات نواقص حقوق بشر غربی و مقایسه آن باحقوق بشراسلامی بپردازیم

کلیدواژه ها

اعلامیه جهانی حقوق بشر ،حقوق بشر اسلامی ،حقوق بشر غربی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.