الگوریتمی جدید برای تولید چند ضلعی گون زنجیره ای ساده و تبدیل آن به چند ضلعی ساده
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICIKT07_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1091
نویسندگان
دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران
دانشکده مهندسی کامپیوتر، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران
چکیده
در این مقاله الگوریتم جدیدی برای تولید چندضلعی ساده تصادفی از روی نقاط داده شده در صفحه دو بعدی ارائه می شود. در الگوریتم ارائه شده ابتدا یک چند ضلعی گون زنجیره ای از مجموعه نقاط تولید می شود و سپس چند ضلعی گون زنجیره ای تولید شده به یک چند ضلعی ساده تبدیل می شود. الگوریتم تولید چندضلعی گون زنجیره ای مبتنی بر روش تقسیم و غلبه بوده و برای حل مساله، فضای مساله به زیر فضاهای کوچکتر تقسیم می شود. چندضلعی گون زنجیره ای تولید شده با استفاده از الگوریتمی تبدیل به چندضلعی ساده می شود. الگوریتم تبدیل چند ضلعی گون زنجیره ای به چندضلعی ساده مبتنی بر رفع اضلاع متقاطع ایجاد شده است. پیچیدگی زمانی الگوریتم تبدیل چندضلعی گون زنجیره ای به یک چند ضلعی ساده برابر ( n*L)o می باشد که n تعداد راس های چندضلعی و L تعداد اضلاع متقاطع حذف شده را نشان می دهد. نشان داده می شود که L همواره عددی بین n و 1 است. آزمایش های انجام شده نشان می دهد که الگوریتم ارائه شده قادر به تولید رده های بسیار متوعی از چندضلعی های ساده تصادفی است و کاربرد فراوانی در ارزیابی الگوریتم های ارائه شده در مسایل هندسی که در آن نیاز به چند ضلعی های تصادفی می باشد، را دارد. این الگوریتم به لحاظ قدرت تولید چندضلعی های متنوع در رده الگوریتم های رشد یکنواخت قرار می گیرد.کلیدواژه ها
چندضلعی ساده تصادفی، زنجیره چندضلعی گون، روش تقسیم و غلبه، هندسه محاسباتیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.