ایجاد آسایش فیزیکی در جهت جذب و نگهداشت گردشگر در خیابان هایشهری با تاکید بر اقلیم گرم و خشک (نمونه مورد مطالعه : خیابان زیتون شهر اهواز)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش بین المللی جغرافیا و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: GEOGRA01_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1377
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین،گروه معماری و شهرسازی،قزوین،ایران،
استاد مدعو و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گروه معماری و شهرسازی،قزوین،ایران،
چکیده
پژوهش حاضر بر این فرض کلی استوار است که تامین آسایش یکی از نشانگرهای نیل به فضای مطلوب است .چگونگی شکل گیری تعاملات اجتماعی در فضای باز سبب شده تا توجه به آسایش فیزیکی یکی از الزامات طراحی و برنامه ریزی شهری محسوب شود . در شرایط آب و هوایی و اقلیمی مختلف ضروری است تدابیری اندیشیده شود که افراد از لحاظ فیزیکی از نور آفتاب ،باد،بارش برف و باران و... در امان باشند از این رو هدف ایجاد شرایط آسایشی در خیابان های تفرجگاهی و تجاری که به دلیل دارا بودن قدمت زمانی و کاربری های شاخص و تجاری مورد بازدید شهروندان و گردشگران قرار می گیرند حائز اهمیت است .ارزیابی جامع از شرایط آسایشی در خیابان ها نیازمند تلفیقی از سنجش به صورت کمی و کیفی است مطابق با هدف و حوزه ی پژوهش مطالعه میدانی و پرسشنامه تعیین و مورد استفاده قرار گرفته است که نشان می دهد آسایش فیزیکی در ارتقاء کیفیت محیط و جذب و نگهداشت افراد در فضای خیابان زیتون اهواز موثر بوده است . طراحی خیابان با ایجاد تغییرات طبیعی توسط درختان سایه انداز و آب نماها و تغییرات مصنوع شامل رواق های سرپوشیده برسر پپیاده روها و همچنین افزایش ارتفاع ساختمان ها برای سایه اندازی شرایط آسایش را برای عابرین و گردشگران پیاده بخصوص در روزها ایجاد نموده استکلیدواژه ها
آسایش فیزیکی ،خیابان زیتون، تعاملات اجتماعی، گردشگرانمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.