تاثیر یادگیری مشارکتی و مهارت های اجتماعی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مطالعه موردی دانش آموزان پایه ششم ابتدایی مرودشت
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: PESSH01_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2597
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه آموزش و پرورش ابتدایی ، واحد شادگان ، دانشگاه آزاد اسلامی، شادگان، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان دکتری
چکیده
پژوهش حاضر، تاثیر یادگیری مشارکتی و مهارت های اجتماعی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را موردبررسی قرار می دهد که امروزه توجه بسیاری از کارشناسان حوزه ی تعلیم و تربیت را به خود جلب کرده است. در این مقاله الگویی شبه تجربی برای بررسی دقیق اثر یادگیری مشارکتی از طریق آموختن با هم بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان طراحی و اجرا شده است. جامعه تحقیق 70 نفر از دانش آموزان پایه ششم ابتدایی دبستان های مرودشت بوده است که به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از آزمون رشد و مهارت های اجتماعی محقق ساخته و آزمون پیشرفت تحصیلی معلم ساخته استفاده شده است. جامعه تحقیق را به دو گروه آزمایش و کنترل تقسیم کرده و در گروه آزمایش از روش یادگیری مشارکتی و در گروه کنترل از روش سنتی استفاده کردیم. تجزیه و تحلیل نتایج به روش تحلیل واریانس با اندازه گیری مکرر و استفاده از نرم افزار MATLAB2013 انجام شده است. نتایج تحقیق نشان داد که یادگیری مشارکتی تاثیر بیشتری نسبت به روش سنتی بر میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان داشتکلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.