طراحی سیستم حفاظت تطبیقی شبکه توزیع با حضور منابع تولیدپراکنده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی سیستمهای غیر خطی و بهینه سازی مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NSOECE01_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 958
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

Seyed Hamed Hashemi Dashtaki

MS student, Renewable energy and power electronic control, Islamic azad university, Kazeroun branch, Iran

Masoud Salimi

MS student, Renewable energy and PHEV modeling, International Branch of Shiraz university, Iran

Ardavan Rahimi

MS Degree, Protection Relays, Islamic azad university, Boushehr branch, Iran

Moslem dehghani

MS Degree, Protection Relays, Renewable Energy, Distributed Generation and Power Electronic Control, Islamic azad university, Kazeroun branch, Iran (Corresponding author)

چکیده

سیستم های توزیع انرژی الکتریکی متعارف و سنتی به طور معمول، به صورت شعاعی هستند، بطوریکه یک منبع واحد کل فیدرهای شبکه توزیع پایین دست خود را تغذیه می کند. سیستم های حفاظت سنتی شبکه توزیع شامل فیوزها، سکسیونر ها و بازبست ها و رله ها می باشند که با فرض شعاعی بودن شبکه توزیع به کار برده شده و با هم هماهنگ شده اند. پس از اتصال منابع تولید پراکنده به شبکه، سیستم توزیع به سیستمی با دو یا چند منبع تبدیل گردیده و فرض شعاعی بودن شبکه توزیع از بین می رود و لذا ممکن است هماهنگی ادوات حفاظتی سنتی از بین برود. تاثیرمنابع تولید پراکنده بر روی هماهنگی سیستم حفاظتی شبکه های توزیع به اندازه، نوع و محل قرارگیری منابع تولید پراکنده بستگی دارد. در نتیجه در این مقاله یک طرح حفاظت جامع به عنوان یک راهکار پیشنهادی در جهت تعیین نوع و موقعیت خطا، به منظور رفع خطا و بازیابی شبکه ارائه می گردد. همچنین طرح پیشنهادی توسط نرم افزار MATLAB وDIGSILENT POWER FACTORY13.2 روی شبکه نمونه توزیع 34 باسه استاندارد IEEE شبیه سازی شده و گزارش می شود

کلیدواژه ها

منابع تولید پراکنده؛ شبکه توزیع؛ حفاظت تطبیقی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.