تحلیلی بر تناقضات آماری حوادث ناشی از کار در ایران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در عمران،معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF02_350
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1314
نویسندگان
استادیار، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت و ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران، ایران
چکیده
با پیاده سازی ساختار یافته اصول ایمنی، کاهش قابل ملاحظه ای در تعداد حوادث ناشی از کار ایجاد می گردد. بر اساس استانداردهای بین المللی هرحادثه منجر به فوت باعث از بین رفتن 7500 روز کاری می شود و طبق آمارهای بین المللی هر ساله 60 هزار حادثه منجر به فوت در کارگاه های ساختمان سازی کشورها رخ می دهد. گزارش سازمان بین المللی کار در خصوص امکان پیشگیری از % 98 حوادث ناشی از کار در جهان بود که بسیار قابل تأمل است. این تحقیق از نوع کاربردی- تحلیلی بوده و آمار ناشی از حوادث کار در ایران از سال 1389 تا 1392 دریافت شده از سازمان تأمین اجتماعی، سازمان پزشکی قانونی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق روند تغییرات حوادث ناشی از کار در سازمان های مذکور در سال های 1389 تا 1392 تحلیل گردیده؛ همچنین از شاخص های سه گانه سازمان بین المللی کار و شاخص هایی مرتبط با حادثه جهت تحلیل دقیق تر و مقایسه ی آن ها با یکدیگر، استفاده شده است. علاوه بر این که نتایج حاصل از این مطالعه، تناقضات آماری حوادث ناشی از کار را در سازمان های مذکور نشان می دهد، اما در نهایت سیر صعودی تعداد مجروحین و فوت شدگان ناشی از کار در سال های 1389 تا 1392 مشهود می باشدکلیدواژه ها
ایمنی کار، مصدومین، تلفات، حوادث کار، آمارمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.