کاهش شعاع تغذیه پست های توزیع: راهکار موثر و کم هزینه در کاهش تلفات شبکه های فشار ضعیف
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس توزیع برق
- کد COI اختصاصی: EPDC20_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1278
نویسندگان
شرکت مهندسی مشاور نیروی آذربایجان
شرکت مهندسی مشاور نیروی آذربایجان
شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی
آزمایشگاه تحقیقاتی شبکه های توزیع هوشمند، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان
چکیده
تلفات یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه در سطح وزارت نیرو بوده است. هزینه های سنگین ناشی از تلفات در شبکهاز دلایل اصلی توجه به این امر بوده است. تاکنون روشهای مختلفی در سطوح مختلف شبکه های قدرت برای کاهش تلفاتشبکه ارایه شده است. بر اساس آمار ارایه شده مهمترین بخش شبکه در ایجاد تلفات شبکه های فشار ضعیف می باشند. دراین مقاله بر اساس مطالعات طرح جامع شهرستان مرند مطالعات کاهش تلفات در شبکه فشار ضعیف این شهرستان ارایه میگردد. تمرکز اصلی این طرح در راستای کاهش تغذیه شبکه فشار ضعیف با احداث پستهای توزیع با ظرفیت کم و گسترششبکه فشار متوسط است. در مقاله حاضر یکی از مطالعات انجام شده در سطح شهرستان مرند به تفصیل ارایه شده است تانقش فاکتورهای مختلف در کاهش تلفات شبکه مشخص گردد. در این مقاله مدلسازی شبکه در شرایط مختلف بارگیری،نامتعادلی بار شبکه، اصلاح سطح مقطع فیدر و نهایتا کاهش طول تغدیه مطالعه گردیده است تا مشخص گردد که چه عواملیتاثیر بیشتری در کاهش تلفات شبکه فشار ضعیف خواهند داشت. مدلسازی و مطالعات در نرم افزار محاسباتی DIgSILENTصوزت گزفته است. نتایج این مطالعه نشان می دهد که موثر ترین راهکار برای کاهش تلفات کاهش طول شبکه فشار ضعیفبا احداث پستهای کوچک است.کلیدواژه ها
تلفات، پستهای توزیع کوچک، شبکه فشار ضعیف، هزینه،DIgSILENTمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.