Padina و Sargassum ilicifolium استحصال آلژینات سدیم از دو گونه جلبک قهوه ایtetrastromatica
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
- کد COI اختصاصی: NBCI07_0959
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 859
نویسندگان
پارک زیست فناوری خلیج فارس واحد پژوهش
پارک زیست فناوری خلیج فارس واحد پژوهش
چکیده
جلبکهای قهوهای در ماتریکس و سلولهای خود دارای مقادیر زیادی از پلی ساکاریدهای آنیونی هستند که قسمت اعظم آنرا آلژینات تشکیل میدهد. آلژینات به خاطر خصوصیات تغلیظ سازی و ژله مانند آن بطور گسترده در صنایع غذاییا ز جمله گونه های با فراوانی بالا P. tetrastromatica و S. ilicifolium استفاده میشوند. از بین جلبکهای قهوه ای گونه های هستند که در سواحل جزیره قشم وجود دارند. در این تحقیق دو گونه جلبکی از ایستگاه رویشی کانی واقع در انتهای غربی جزیره قشم جمع آوری شدند. از گونه های فوق آلژینات سدیم استخراج شد. آلژینات سدیم استخراج شده از گونه سارگاسوم 40- 16 درصد با ویسکوزیته 100 - و گونه پادنا بین 18 (mPa) 50 - 23.7 درصد وزن خشک با ویسکوزیته 180 - بین 33حاصل شد. (mPa)کلیدواژه ها
Padina tetrastromatica و Sargassum ilicifolium ، آلژینات سدیممقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.