بررسی تأثیر روشهای مختلف تأمین مالی بر اثربخشی سازمان بر اساس مذل چهار وجهی کهن ( مورد مطالعه: شرکت های نساجی واقع در شهرک صنعتی ایلام)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: IMSYM01_134
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 564
نویسندگان
هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گروه حسابداری
هیئت علمی دانشگاه ایلام گروه مدیریت
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
چکیده
موسسات و بنگاه های اقتصادی به ویژه فعالان در بخش صنعت، برای ادامه ی حیات و فعالیت ها ی تولیدی خود و همچنین توسعه ی فعالیت ها ، به سرمایه ها ی کلان نیازدارند.توانایی شرکت ها در تعیین منابع مالی مناسب و تصمیم گیری صحیح در این خصوص از عوامل اصلی موفقیت شرکت به شمارمی رود. مهم ترین هدفی که مدیریت در زمان انتخاب روش تامین مالی باید توجه کند،افزایش ثروت سهامداران و به تبع آن افزایش ارزش شرکت می باشد. از آنجا که اثر بخش بودن سازمان یکی از ارکان بهبود عملکرد و افزایش ارزش شرکت می باشد.بنابراین هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر روش ها ی تامین مالی براثر بخشی سازمانی براساس مدل چهار وجهی کهن می باشد. بدین منظور تعداد 141 نفر از کارکنان و مدیران بخش مالی و ادای شرکت های نساجی واقع در شهرک صنعتی ایلام به عنوان نمونه انتخاب شدند. پرسشنامه های شناسایی روش های تامین مالی و سنجش اثر بخشی سازمانی براساس مدل چهار وجهی کهن بین آن ها توزیع و بعد از جمع آوری به وسیله آزمون همبستگی اسپیرمن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بیانگر وجود رابطه مثبت ومعناداربین تامین مالی بااستفاده از جریانات نقدینگی و سهام رایج با اثر بخشی سازمانی و رابطه معکوس و معنا دار بین تامین مالی با استفاده از استقراض با اثر بخشی سازمانی بود.کلیدواژه ها
روش های تامین مالی،اثر بخشی سازمانی، استقراض،سهام رایج، جریانات نقدینگیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.