تاثیر بکارگیری حسابداری تعهدی بر سطح بهره وری و کیفیت پاسخگویی در بخش عمومی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: همایش سراسری مباحث کلیدی در علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: NCPIM01_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2095
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد کرمانشاه
عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
روش حسابداری به کارگرفته شده توسط سیستم مالی آن سازمان جایگاه ویژهای بر سطح بهرهوری دارد. به کارگیری حسابداری تعهدی موجب تهیه اطلاعات سودمندتر برای بهبود تخصیص منابع، افزایش پاسخگویی و افزایش شفافیت اطلاعاتی می شود. همچنین با حرکت از حسابداری نقدی و بودجه ریزی رعایت مدار، به سمت حسابداری تعهدی و بودجه ریزی کارکرد مدار وضع موجود و آینده واحد گزارشگر را بهتر و درست تر ترسیم می شود. بدین سان، راه برای افزایش پاسخگویی، شفافیت اطلاعاتی بیشتر و افزایش بهرهوری در بخش عمومی هموار می شود. به عبارت دیگر برای ارزیابی کارایی، صرفه اقتصادی و اثربخشی عملیات دولت اطلاعاتی نیاز است که از توان سیستم حسابداری نقدی یا تعهدی تعدیل شده خارج است. بنابراین برای ایفای مسئولیت پاسخگویی عملیاتی دولت باید امکان اندازهگیری درست و دقیق هزینهها و درآمدهای دولت فراهم شود تا بتوان به محاسبه بهای تمام شده خدمات دولتی و تهیه بودجه عملیاتی پرداخت و از مزایای مدیریت منابع و انجام فعالیتهای بیشتر با منابع کمتر بهرهمند شد. برای دسترسی به چنین اطلاعاتی لازم است سیستم حسابداری تعهدی با احتیاط در بخش دولتی پیاده شود تاگامی در راستای ارتقای سطح مسئولیت پاسخگویی دولت و تامین انتظارات مردم برداشته شود. بر اساس مطالب مذکور با انجام حسابداری تعهدی در دستگاههای دولتی و عمومی می توان بهرهوری سازمانی را افزایش داد و در نتیجه دولت پاسخگوی بهتری در قبال مردم خواهد بود یعنی کیفیت پاسخگویی در حسابداری سازمانهایی که از مبنای تعهدی استفاده می کنند بالاتر استکلیدواژه ها
حسابداری تعهدی ، حسابداری نقدی ، اثربخشی ، سطح بهره وری ، کیفیت پاسخگوییمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.