تعیین محدوده نهایی معادن روباز با در نظر گرفتن حداقل عرض کف کاواک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس معادن روباز ایران
  • کد COI اختصاصی: IOPMC03_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2146
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید نیک بین

دانشجوی دکتری استخراج معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مجید عطایی پور

دانشیار دانشکده معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

کوروش شهریار

استاد دانشکده معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

محدوده نهایی معادن روباز، بیانگر شکل معدن در پایان عمر معدن است. محدوده بهینه واقعی، محدودهای با حداکثر ارزشاقتصادی ممکن و در میان تمام محدودههای محتمل است. جهت طراحی محدوده بهینه، الگوریتم های متعددی همچونالگوریتم مخروط شناور، فرآیندهای احتمالی (زنجیره های مارکف)، ژنتیک، ماکزیمم جریان شبکه، برنامه ریزی پویا دو بعدی،لرچ و گروسمن سه بعدی برپایه نظریه گراف و ... ارائه شده است که هر کدام دارای معایب و مزایای خاصی می باشند. ازمیان الگوریتم های متعدد ارایه شده، تعدادی از آنها توانایی برآورد محدوده بهینه واقعی در فضای دو بعدی و سه بعدی رادارا هستند. اما در این الگوریتم ها، محدودیت فنی حداقل عرض کف کاواک به منظور ایجاد حداقل فضای لازم برایقرارگیری ماشین آلات معدنی، تاکنون مورد بررسی قرار نگرفته است. بر این اساس هدف از ارائه این مقاله، بررسیمحدودیت فنی امکان قرارگیری ماشین آلات معدنی در کف معدن بر اساس یک الگوریتم جستجومحور است.

کلیدواژه ها

الگوریتم، بهینه سازی، جستجومحور، کف کاواک، معادن روباز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.