مدلسازی و تحلیل قابلیت اطمینان ماشینآلات بارگیری- مطالعه موردی: ناوگان بارگیری معدن مس سرچشمه

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس معادن روباز ایران
  • کد COI اختصاصی: IOPMC03_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1705
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدجواد حسینی کیاسری

دانش آموخته ارشد مهندسی معدن

سجاد محمدی

دانشجوی دکتری استخراج معدن، دانشگاه شاهرود

محمد عطایی

استاد، دانشگاه شاهرود

رضا کاکایی

استاد، دانشگاه شاهرود

چکیده

بررسی و پیش بینی عملکرد ناوگان بارگیری و باربری در معادن روباز به دلیل تأثیر مستقیم در میزان سودآوری و تولیدمعدن و ضررهای ناشی از کار افتادن آنها، حائز اهمیت است . از این رو، در این مقاله با استفاده از تحلیل آماری به مدل-سازی قابلیت اطمینان ناوگان بارگیری معدن مس سرچشمه پرداخته شده است. برای این منظور هریک از شاول هایموجود در قسمت استخراج ماده معدنی به عنوان زیرسیستم این ناوگان در نظر گرفته شد. سپس با استفاده از آزمون هایی درارتباط با نوع ارتباط داده های خرابی شاول ها، نوع مدلسازی قابلیت اطمینان هریک مشخص شد. پس از آن با استفاده ازمدل قابلیت اطمینان به دست آمده برای هر زیرسیستم، مدل کلی قابلیت اطمینان ناوگان بارگیری مشخص شد. نتایجحاصل از این مدل نشان داد که این ناوگان پس از حدود 100 ساعت از شروع کار به 50 % قابلیت اطمینان خود می رسد.علاوه بر این قابلیت اطمینان ناوگان پس از 200 ساعت به 20 % کاهش مییابد. با استفاده از این نتایج علاوه بر بررسی وپیش بینی عملکرد ماشین آلات می توان برنامه ریزی تعمیرات را برای آنها انجام داد.

کلیدواژه ها

تحلیل آماری، شاول، قابلیت اطمینان، معدن مس سرچشمه، ناوگان بارگیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.