طراحی وساخت مهاربند های کمانش تاب
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه کالبدی
- کد COI اختصاصی: ACPD01_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 933
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه
چکیده
درابتدا طراحی انواع مهاربندهای کمانش تاب به این خاطر بوده است که رفتار مهاربند های معمولی در کشش وفشار وتحت بارهای رفتوبرگشتی (سیکلیک) رفتار یکنواختی ازخود نشان نداده ان به این صورت که در فشار دچار کمانش موضعی شده واز حداکثر ظرفیت فولاداستفاده نشده است. به همین خاطر است که از شکل پذیری خیلی بالایی ندارد. ازاین رومحققان به دنبال طرحی رفتند که بتوانند این ضعفمهاربند ها را برطرف کنند چنین طرح وایده مطرح شد که در آخر یک طرح به عنوان بهترین وشکل پذیر ترین طرح انتخاب شد به همینخاطر تحت آزمایش های مختلفی قرار دادند که درپایان این نوع مهاربند دارای نمودار هیسترزیس پایدار وبه اصطلاح چاق تری نسبت به بقیهمهاربند ها ونمونه های دیگر طراحی شده است یکی دیگر ازمزایای این نوع مهاربند قابل تعویض بودن آن است درحالی که بعد اززلزله یابارگذاری ویا تست به وسیله دستگاه های مخصوصی تست می کنند که آیا مهاربند دچار کمانش های موضعی مورد انتظار شده است یاخیر. انتظار وخواسته ما ازاین نوع مهاربند اتفاق افتادن کمانش کلی در سیستم مهاربند است این اتفاق باعث جذب انرژی فوق العاده بیشتریمی شود.کلیدواژه ها
کمانش تاب ، مهاربند بدون کمانش، مدلسازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.