تحلیلی بر دو مدل توسعه نرم افزاری جهت فرآیند تولید و توسعه یک نرم افزار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی چالش های مدیریت فناوری اطلاعات در سازمان ها و صنایع
- کد COI اختصاصی: CITMC01_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1120
نویسندگان
دانشیار گروه رایانه ی دانشگاه علامه طباطبائی،
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه رایانه ی دانشگاه علامه طباطبائی،
چکیده
نرم افزار در دنیای امروز جایگاه بخصوصی دارد ،چراکه تمام فرایندها ی تولید سیستم ها،به وسیله تولید نرم افزار است . تولیدیک نرم افزار با توجه به فعالیت های تولید وتوسعه امکان سنجی ،پیاده سازی ونگهداری امکان پذیر است که باید برای تحقق این کار از مدل های تولید وتوسعه استفاده شود . مدل های فرایند ،موارد مختلفی را شرح می دهند ؛از جمله : فعالیت هایی که باید اجرا شوند ،نقش هایی که مسولیت فعالیت ها را برعهده دارند ونتایج حاصل از فعالیت ها. باتوجه به اهمیت وضرورت این مساله محقق در این پژوهش به مطالعه در ارتباط با یک مساله اساسی ومهم در توسعه نرم افزارهای کامپیوتری که شامل فرآیند های مدیریت نرم افزار است می پردازد که در آن اقدام به برآورد مبحث توسعه نرم افزار از طریق مدل های توسعه ، شناخته شده به عنوان چرخه حیات توسعه نرم افزار ، می شود.برای همین منظوربه معرفی ویژگی ها و مزایاو معایب چند مورد از این مدل ها به همراه زمینه های کاربرد آنها می پردازد .روش پژوهشی حاضر استفاده از روش کتابخانه ای و مصاحبه با چند مورد از متخصصان امر است.در پایان پس از جمع بندی مباحث نتایج پژوهش به تفکیک در مورد سوالات اساسی پژوهش ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
مهندسی نرم افزار – توسعه وتولید نرم افزار - مدل فرآیند نرم افزار - مدل آبشاری – مدل یکپارچه منطقیمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.