مقایسه سطح بلوغ مدیریت پروژه و رتبه بندی پیمانکاران ساخت وساز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنگره ملی مهندسی ساخت و ارزیابی پروژه های عمرانی
- کد COI اختصاصی: NCCPP02_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 934
نویسندگان
استادیار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر
کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
در سالهای اخیر اغلب سازمانها، بهمنظور موفقیت بیشتر در کسبوکار، به سمت پروژهمحوری حرکت کردهاند.درواقع موفقیت انجام پروژهها در شرکتهای پیمانکاری به سطح استفاده از دانشو مهارت مدیریت پروژه وابسته است؛ بنابراین، اندازهگیری میزان بالندگی مدیریت پروژههای این شرکتها اهمیت پیداکرده است و مدلهای بالندگی مدیریت پروژه تدوین و ارائهشدهاند که سازمانها بتوانند سطح مدیریت پروژه در سازمان خود را اندازهگیری کنند. در این تحقیق مدل بلوغ 3OPM3 بهمنظور تعیین سطح بلوغ مدیریت پروژه انتخاب میشود؛ بنابراین ابتدا این مدل، شرح داده میشود. سپس ساختار شرکتهای پیمانکاری و نحوه رتبهبندی این شرکتها توسط معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی بیان میشود. با توجه به تفاوت فرهنگی میان کشور منتشرکننده مدل و کشور ایران ضرورت بومیسازی مدل بررسی شده و سطح بلوغ مدیریت پروژه با استفاده از مدل بلوغ بومیسازی شدهOPM3 محاسبه میشود و مقایسهای میان سطح بلوغ مدیریت پروژه و رتبهبندی پیمانکاران توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی صورت میگیردکلیدواژه ها
بلوغ، مدل بلوغ، ، OPM3 ، رتبهبندی، شرکت پیمانکاریمقالات مرتبط جدید
- بهبود مدیریت بحران در ایران: تحلیل اجرای توصیه های ارزیابی و چالش های موجود
- ارزیابی حسابرسان خارجی از عملکرد حسابرسی داخلی در شرکت های پارک علم و فناوری فارس
- فلسفه اخلاقی و باورهای اخلاقی حسابرسان
- نقش هوش مصنوعی در آینده حسابداری: فرصتها و چالشها
- تاثیر یادگیری سازمانی بر آموزش و بهسازی منابع انسانی با نقش تعدیلگر هوش سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.