رابطه کیفیت زندگی کاری و خلاقیت دبیران مقطع متوسطه شهرستان رشت
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: EAMS01_552
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 743
نویسندگان
کارشناس آموزش شهرداری شهرستان رشت و کارشناس ارشد مدیریت آموزشی
کارشناس آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان و کارشناس ارشد مدیریت آموزشی
چکیده
هر سازمانی درصدد است از تمام تواناییها و ظرفیتهای کارکنان خود استفاده کند و استعدادهای بالقوه آنان را بالفعل درآورد این امر جز با شناخت واقعی نیازها و شرایط حاکم بر محیط کار مقدور نمیباشد. برای این منظور بایستی فرصتها و امکانات و محیط کاری مناسب را برای کارکنان بوجود آورد، در این راستا هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه کیفیت زندگیکاری و خلاقیت دبیران شهرستان رشت بود. روش پژوهشتوصیفی همبستگی بوده و نمونه پژوهش 062 نفر از دبیران زن مقطع متوسطه شهرستان رشت را در بر - میگیرد که با روش نمونهگیری تصادفی طبقهای انتخاب شدند. فرضیه اصلی پژوهش عبارت است از اینکهبین کیفیت زندگیکاری و خلاقیت دبیران رابطه وجود دارد. در این پژوهش به منظور تبیین روابط بینمتغیرها از پرسشنامههای استاندارد کاسیو و رندسیپ استفاده گردیده است که پس از تائید روایی محتوایی توسط متخصصین برای پایایی سوالات پرسشنامه از روش آلفای کرونباخ استفاده شد که آلفای بدست آمده برای ابعاد کیفیت زندگی کاری 59 % و برای ابعاد خلاقیت 59 % بود. نتایج اصلی پژوهش نشان داد که بین کیفیت زندگی کاری و خلاقیت دبیران رابطه مثبت معنی دار در سطح 0/01 وجود دارد وهرچه شرایط محیط کار بهتر باشد انگیزه دبیران برای خلاقیت بیشتر خواهد بود. همچنین یافتههای پژوهش نشان داد بین مولفههای کیفیت زندگی کاری شامل مولفه های 1) مشارکت در تصمیمگیری در مدارس، 2) آموزش وفرصتهای تحصیلی، 3 دموکراسی در مدارس، 4 حقوق و مزایا، امکانات و خدمات رفاهی درمانی، 5 طراحی شغل در مدارس، 6 فضای کاری در مدارس و خلاقیت دبیران، رابطه مثبت معنادار در سطح 0/01 وجود داردکلیدواژه ها
کیفیت زندگی کاری، خلاقیت و دبیران دوره متوسطهمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.