کاربرد هزینه یابی هدف در دانشگاه آزاد اسلامی مقطع تحصیلات تکمیلی وتاثیر آن بر کیفیت ارائه خدمات آموزش و پژوهشی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد، حسابداری، مدیریت و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: EAMS01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 377
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا قلیزاده

دانشجوی دکتری مدیریت مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

محمد جلیلی

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

چکیده

هزینهیابی هدف ابزار و فرآیند جامعی است که باعث افزایش توانایی سازمان در کاهش هزینهها و بهبود عملکرد سطوح یک سازمان میگردد. برعکس روش هزینهیابی سنتی، روش هزینهیابی هدف با تعیین قیمت فروش هدف شروع میگردد. در این روش برای تعیین قیمت فروش تمام عوامل تاثیرگذار در چرخه عمر محصول و ارائه خدمات مورد توجه قرار میگیرد. هزینه یابی هدف بخشی از فرآیند مدیریت جامع برای بقاء سازمان ها در دنیای رقابتی است. این مقاله می خواهد تا نقش استفاده از هزینه یابی هدف را در کاهش قیمت تمام شده خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی مقطع تحصیلات تکمیلی مورد مطالعه و بررسی قرار دهد. دادههای مورد نیاز این پژوهش از طریق پرسشنامه جمعآوری گردیده است. در این پژوهش متغیر مستقل هزینهیابی هدف و متغیرهای وابسته کیفیت و علاقه مندی متقاضیان ،. بر اساس فرمول کوکران تعداد نمونه آماری 051 نفر تعیین گردید. برای تجزیه و تحلیل دادهها از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. برای بررسی ارتباط بین متغیرها از آزمون همبستگی پیرسون، برای ارائه مدل از تحلیل رگرسیون، استفاده شده است. طبق نتایج پژوهش نقش هزینهیابی هدف در افزایش کیفیت و در علاقه مندی متقاضیان تاثیر گذار خواهد بود. و همچنین نشان داد که دانشگاه آزاد اسلامی بایستی در فعال کردن ابعاد روش هزینه یابی بر مبنای هدف برای دستیابی به مزیت رقابتی گام بردارد.

کلیدواژه ها

هزینهیابی هدف، مزیت رقابتی، کیفیت، علاقه مندی متقاضیان ، چرخه عمرمحصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.