تبیین سبک تفکر مطلوب در دانش آموزان دوره دبستانی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_641
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 639
نویسندگان
کارشناس ارشد فقه ومبانی حقوق اسلامی
کارشناس ارشد فقه ومبانی حقوق اسلامی
کارشناس مهندسی نرم افزار کامپیوتر
چکیده
تفکر،تلاش ذهنی وسیعی است برای آگاهی یافتن از فکر یا شکل دادن و بیان و تکوین مداوم جملات نامفهوم ذهنی برایآشکارسازی مفاهیم،خلق آثار نو و بررسی و ارزشیابی مثبت و منفی نظرات خود و دیگران. برای ایجاد تفکر درست وتصحیح تفکر نادرست در ذهن افراد،علوم انسانی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. روش های تفکر به صورت انتقادی و خلاقکاملاً قابل آموزش و یادگیری از طریق موضوعات درسی و تعمق و ژرف نایری در مفیاهیم موجود آنها می باشند. آنچهمهم است کیفیت تفکر و رابطه آن با نحوه عمل افراد می باشد. داشتن سعه صدر، گشاده رویی، صرف زمان، مهارت گوشدادن بالا ، استفاده از نظرات دیگران، به کارگیری تخیل، حافظه و احساس و کسب معلومات و اطلاعات عمومی وتخصصی، داشتن انگیزه بالا و هوش متوسط به بالا از خصوصیات کسب تفکر انتقادی و خلاق می باشد. این دو نوع روشتفکر کاملاً در امتداد هم و مکمل یکدیگر می باشند. برای ایجاد تفکر درست باید ابتدا باور و نگرش انسان تصحیح گرددوعادی ترین و واضح ترین مسائل باید به دیده شک نگریسته شود. سیس واقعیات شناخته شده، درک گردیده و تجزیه وتفسیر گردند. پیش زمینه تفکر کسب اطلاعات درست و تحلیل و ترکیت آنها برای خلق ایده های جدیدکشف راه حلهاینوین است؛ در نتیحه قابل ذکر است که کسب مهارتهای تفکر به عنوان یکی از مهارتهای زندگی برای هر انسانی در هرنقطه ای از جهان لازم و ضروری می باشد و باید به آموزش این نوع مهارتها از سطوح ابتدایی تا سطوح عالی اقدام گردد.بنابراین؛ این مقاله سعی داردضمن ارائه تعریفی ازتفکروتفکرمطلوب، به بررسی تفکرمطلوب دانش آموزان دردوره ابتداییبپردازد.کلیدواژه ها
تفکر مطلوب، مهارتهاى زندگى، تفکرانتقادی، تفکر خلاقمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.